Mit gondoltok az anyuka gyermekneveléséről (videó, link a kiegészítésben)?
(4:20-5:30 között)
1.) Szerintem alapból nem kéne kivinnie a gyerekét, mivel (állítólag) mentális sérülést okoz a gyerekeknek.
2.) Szerintem nem helyes egy ennyi idős gyerekeket GYŰLÖLETre tanítani. Az meg főleg nem helyes, hogy minden b*zit utál, nem csak a botrányt keltő felvonulókat.
3.) Azt meg végképp nem értem, hogy azért utálja őket, mert egymásnak nemi fertőzéseket adnak át? Sok köze nincs hozzá, na mindegy, többi a videóban benne van!
Azt gondolom hogy az ilyen anyàkbol kevesebbnek kellene lenni!
Ne ö döntse màr el,hogy 20 év mulva a kislànya kit fogad el,kit nem.
És ne ugy nevelje,hogy bu.ik,hanem homoszexuàlisak.
Nem csak tràgàr beszéde van,de làtszik,hogy inteligencia szintje nagyon lennt van...
várjatok, majd lehet idővel ben éz a ló az ablakon... =)
akkor játszanám vissza nekik ezt a felvételt.
A gyerekeket ne keverjük bele ilyesmibe, úgysem fogja fel, azt hiszi talán jelmezbál.
Jézusom... elkeserítő...
Végignéztem az egész videót, a végén főleg megdöbbentem, amikor a svéd srác azt mondja, hogy náluk a meleg-ügy nem probléma. Mennyivel jobb ott! Igen, ez Magyarország. Gyűlölni mindent.
Az a nőt meg... eh... milyen ember az, aki ilyenre neveli a gyerekét? Meleg vagyok, de a heteroszexuális ismerősöimnek sem jutna ilyen hülyeség az eszébe (kivétel azért akad sajnos). Egy gyerek nagyon befolyásolható, valószínűleg egy életen át ezt az eszmét fogja hangoztatni... Szomorú.
Lehet, hogy nem tetszik, amit írok, de én sem szeretem a homoszexuálisokat. Nagyon megviselt, amikor egy kedves barátnőm azért távolodott el tőlem, mert ennek hangot is adtam, és nem merte bevallani, hogy leszbikus. Nehezen tettem túl magam rajta, több, mint egy évbe telt, mire a régi szeretettel tudtam írni neki.
Nem kötelező szeretni a másságot, de - itt jönne a demokrácia, ha lenne - , ha nem szeretem a melegeket, akkor nem megyek oda. Azt mondom, hogy én nem , de attól még nem bántom azt, aki igen. Ha én elvárom, hogy az én értékrendemet tartsa tiszteletben az embertársam, akkor én is tartsam tiszteletben az ő értékrendjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!