Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyargyilkosságok! Mi a...

Magyargyilkosságok! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Csak az elmúlt pár napbankét magyart öltek meg a romák.

Az egyik áldozatot, egy 27 éves miskolci lányt egy félcigány ölt meg az Avason 20 késszúrással. A tettest már elfogták.

Egy középkorú férfit Pesterzsébeten szintén cigányok rugdostak halálra. A férfi csupán egy másik embert akart megvédeni, válaszul a cigányok szó nélkül fejberúgták, majd ezt megismételték hússzor. A férfi agya bevérzett, az orra és a fél arca a felismerhetetlenségig összetört. Az egyik elkövető vezetékneve a szépen csengő Sztoja név.

Ez két eset pár nap alatt, és ezt olyan sok meglőzte már. Erről miért nem szól a média? Az ő életük miért kevesebb, mint egy cigányé?

2009. szept. 10. 18:20
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel, hogy a rasszisták mivel szoktak védekezni, én ezt azért írtam, mert így van. Neked jogod van ezt nem elhinni, de nem tudod bebizonyítani, hogy hazudtam, és akkor is rasszista vagyok.

Neheztelek a cigányságra, de nem azért, mert egy megtámadott, hanem azért, mert már kiskoromban ellopták a kedvenc jegesmacimat, mert papámat minden ok nélkül a szemem előtt kezdte el fojtogatni egy, mert mamámat nem egyszer átverték meg kirabolták, mert az öcsémbe legalább hetente belekötnek, mert megverték az unokatesómat, mert egy barátnak hitt cigány ellopta a termést a kertünkből, mert azért, mert minden egyes nap beszólogatnak. "de szép vagy", "hú de jó vagy baba" - ezt hallgatom majdnem minden egyes nap nem épp bizalomgerjesztően kinéző cigányoktól, akik csapatban állnak. Okot nem adok rá, mert nem dobom ki a mellem, nincs ki a s*ggm, mint egyes cicáknak. Érdekes módon "magyaroktól" ilyet nem tapasztalok, a legbunkóbb is csak feltűnően néz. nem egy cigány adott okot arra, hogy ne bízzak bennük, ugyanakkor ezek ellenére is hajlandó vagyok szóbaállni azzal, aki normálisan viselkedik. Már csak ezért is utasítom el azt, hogy lerasszistázol.

Egyébként ennyi erővel nemcsak rasszista vagyok, hanem magyargyűlölő is, mert majdnem minden egyes nap megállapítom, hogy a magyarországi magyarok egy nagyobb része pofátlan és bunkó. Hmmm....

Tudod: mindig a leghülyébb a leghangosabb. Lehet, hogy a gyakorikérdéseken is vannak hülye jobbikosok, de legalább ugyanennyi hülye fideszes, mszp-s meg egyéb van... De nem gáz, mindig csak az egyik oldalt kell szidni.

Összeségében annyit fűznék az irományodhoz, hogy szépen kisarkítottad, hogy a neked tetsző képet festhesd rólam.

(Csak megjegyzem, ma voltam egy jobbikos rendezvényen ahol a vendég Morvai krisztina volt, kb. 7 cigánnyal találkoztam akik velem szembe jöttek, fekete mellény volt 3-on Nagy-Magyarország kitűzővel és Morvai beszéde közben bólogattak, aki figyelte a szájukat láthatta, hogy gyakran befejezik magukban azt, amit Krisztina mondott. Ezek rasszista cigányok lehettek?)

2009. szept. 12. 19:39
 22/22 anonim ***** válasza:

"A rasszizmus egyelőre még szélsőségnek számít a társadalmunkban, bocs. Még nem tartunk ott, hogy jókiffiú

legyen, aki fel tudja mutatni, hogy rasszista."

Én meg halálosan unom, hogy ebben az országban mindenki csak egy irányból lehet rasszista. A kisebbség

felől is nyugodtan ki lehet ezt jelenteni, de neeeeem, azt nem szabad, mert nem is létezik ilyen (sőt egyetlen

antifafejtől sem hallok ilyesmit). Hihetetlen.

-"vannak cigány barátaim, sőt a legjobb barátnőm zsidó."-

"Tudtad, hogy kb. minden rasszistának ez szokott lenni a mentegetőző szövege? :DDDDDD"

Te pedig tudtad, hogy az antirasszisták köszönőviszonyban sincsenek a tényekkel, viszont a kettős mércét

kiválóan alkalmazzák? Továbbá nem hallom felőlük, hogy nekik lennének "átlagos" cigány barátaik vagy

ismerőseik:)

"Sőt. Seselj pártjának is vannak magyar tagjai, meg voltak régen apartheid-párti feketék, és van sok

antiszemita zsidó. Mit bizonyít ez? Semmit. Ha ismernéd a történelmet, tudnál ezer ilyen példát."

Szóval ha van ellenpélda, az sem jelent semmit? Egy teljesen rasszista párt nem venne fel sem a tagjai közé,

de még a szervezeteikbe sem olyan egyéneket, akik a rasszista ideológiának nem felelnek meg. Bámulatos ez

a szélsőségesség...

"Nem lenne "gáz", ha ezt a ti köreitekben nem bátorítanák. Ha nem lenne köze a Jobbik hivatalos

irányvonalához, a sajtótokban naponta olvasható uszításhoz. Ha ez az illetők magánvéleménye lenne, amit

titkolnának, nem kérkednének vele. "

Már megbocsáss, de olvastam elég uszító jellegű dolgot a nem éppen jobboldali sajtóból is, csak ott éppen a

jobboldaliak ellen lázítanak, és folyamatosan kettős mércét alkalmaznak. Magyarul ha tehetnék, akkor

megbillogoznának, mert oda húzom az X-et, ahová nekik nem tetszik. Kirekesztők, gyűlöletkeltők,

provokátorok, az általuk nagyrabecsült cigányoktól pedig bizonytalan szavatósságú élelmiszerrel "vásárolnak"

szavazatot. Magyar antirasszizmus...

"Mi a fenéért neheztelsz az összes cigányra azért, mert egy cigány megtámadott?"

Engem például cseszegettek már gyakran cigányok a legtöbb budapesti pályaudvaron, Egerben, Tokajban,

Debrecenben, Miskolcon, és még sorolhatnám. Egyébként sosem "egy cigány" kötött olyankor belém, hanem

3-4-5 fős banda. Pedig teljesen átlagosan öltözködöm, és nincs rajtam semmi kihívó. Én nagyon szeretném,

ha ezeket te is elég nagy gyakorisággal átélnéd, és utána firkantanál ide egy jó kis védőbeszédet, és

elkendőznéd a tényeket. Egyébként valamikor 2 éve belémkötött egy magyar is, de szerencsétlen tök részeg

volt. De ilyenkor sem a cigányokat utálom, hanem a köreikből kikerülő mérhetetlenül sok bűnözőt és rasszistát.

Szomorú, hogy igazából annyi eszük sincsen, hogy felmérjék, hogy a saját viselkedésük miatt hergelik maguk

ellen a többségi társadalmat, és az itt élő további kisebbségeket ( mert nem csak cigány és zsidó

kisebbségből állunk).

"Egyik párt sem teljesen rasszista. Csak van, ahol szégyennek tartják a rassizmust, meg van, ahol nyíltan vállalt többségi álláspont a rasszizmus."

2009. szept. 13. 10:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!