Hogy volt képe az MSZP-nek részt venni a tegnapi megemlékezésen, az országgyűlésben?
Azoknak, akik szeretnek komcsizni:
Az igaz, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapja volt tegnap, de a Parlamentben rendes ülésnap volt.
Ezért bármelyik mandátummal rendelkező képviselőnek illett megjelenni ést résztvenni a parlamenti munkában!
"Hogy volt képe az MSZP-nek részt venni a tegnapi megemlékezésen, az országgyűlésben?"
Ha nem lettek volna ott, akkor most azt a kérdést tetted volna fel, hogy "Milyen szemét cselekedet az MSZP-től, hogy ott voltak a megemlékezésen?". Nem szeretem őket, sőt... de szerintem is ott kellett lenniük. Akinek az apja tolvaj, azt el kell ítélni az apja tettei miatt? Akinek a testvére tolvaj, azt elítéled a testvér tettei miatt?
Orbánnak vagy Pokorninak hogy volt képe megemlékezni a kommunizmus áldozatairól? Orbán KISZ-titkár volt, az apja párttitkár. Pokorni apja pedig besúgó, aki sok embert börtönöztetett be.
A mai Fideszesek között sokkal több a volt pártállami vezető, mint a mai MSZP-ben.
Régebben Rogán fröcskölődött a leginkább, hogy az mszp-sek ügynökök, voltak... Aztán amikor kiderült az apuci múltja, jött egy érdekes változás. Egy MEGJÁTSZOTT összeomlás a nyilvánosság előtt, két hétre visszavonult, majd hirtelen leszokott erről. Azért érdekes, hogy a FIDESZ mostani KÉTHARMADÁVAL még mindig nem oldja meg az ügynök-kérdést. Régen még nagyon úgy tűnt, hogy akarják.
Bár ugyanez van az offshore-cégekkel is: nem akadályozzák meg azokat, sőt! SZERINTED MIÉRT?!
"Nem az, hogy ők voltak azok, de mint jogutód párt ..."
Ezt a mellédumát. Az MSZP-t nem szeretem, tettek már elég sok rosszat, de ezt leírni jóember, amikor igazi véresszájú komcsik ott tobzódnak a többi pártban! Beszéljünk mondjuk a tákolmány egyik atyjáról Pozsgai elvtársról, aki az 56-os felkelőket mocskos kis tépet szájú csőcseléknek nevezte ... ja ő nem az MSZP-ben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!