Hogy volt képe az MSZP-nek részt venni a tegnapi megemlékezésen, az országgyűlésben?
Gyurcsánynak van képe kiállni a nyilvánosság elé.Mit vársz tőle?!
Ráadásul a kommunizmus áldozatainak nagy része mind az ő apjuk,nagyapjuk,esetleg dédapjuk miatt halt meg.Gondolom csak a látszat kedvéért emlékeztek meg, ha rajtuk múlna nem is hagynák a megemlékezést.
"Ráadásul a kommunizmus áldozatainak nagy része mind az ő apjuk,nagyapjuk,esetleg dédapjuk miatt halt meg."
- Kevés undorítóbb dolog van, mint valakin számonkérni a rokonok bűnét.
"Nem az, hogy ők voltak azok, de mint jogutód párt és híres Kádár barátok. Még a múltkor dicsérték, hogy a Kádár elvtárs az a magyarellenes, szovjetseggnyaló ember milyen jó létett csinált, csak a szaros szájú kommunista Mesterházy elfelejtette, hozzátenni hogy hitelből aminek a kamatos kamatjai még mindig fizetjük."
- Hát, persze...
"
- Kevés undorítóbb dolog van, mint valakin számonkérni a rokonok bűnét."
És a zsidó barátaiddal mi van? Ők a mai napig kollektív bűnösnek tekintik az egész magyar népet!
Mai napig fizetjük a kárpótlást, apáink, nagyapáink, dédapáink bűneiért! Nekem mi közöm hozzá, én miért vagyok bűnös?
"És a zsidó barátaiddal mi van? Ők a mai napig kollektív bűnösnek tekintik az egész magyar népet!"
- Eddig nem tudtam arról, hogy zsidó barátaim vannak, ezért a kérdésre nem tudok válaszolni.
"És a zsidó barátaiddal mi van?"
És te miért tartod magad különbnek náluk, ha ugyanazt műveled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!