Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország jobban teljesít,...

Magyarország jobban teljesít, de miben?

Figyelt kérdés

Orbán múlt pénteki évértékelő beszéde a körül forgott, hogy Magyarország jobban teljesít. Egy tábla volt elé kirakva, amire szintén ez volt írva. (Azt azért már ők se merték bedobni, hogy Magyarország jól teljesít.)

De mit teljesítünk jobban, mint a fülkeforradalom előtt? Én végiggondoltam, és nem igen találtam ilyen területet. A pálinkafőzés lenne talán? Vagy mi még?

2013. febr. 26. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"nem változott a gazdaság teljesítménye, a foglalkoztatottság és a munkanélküliség"

Dehogyisnem, azok csökkentek csak igazán...

A gazdaságot illetően az előjelet se találták el (plusz helyett minusz), a munkanélküliség a statisztikában és a külföldre menekültek számán látható...

2013. febr. 26. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
A gazdaság fél százalékkal nőtt 3 év alatt, a munkanélküliség kb. 20000 fővel csökkent, de ezek elhanyagolhatók, ezért írtam, hogy nem változott.
2013. febr. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!