Magyarország hogyhogy ilyen jól teljesít az olimpiákon?
Hát, ez nagyon érdekes kérdés volt, mert a nálunk kisebb országoknak nem mindig sikerül, mondjuk 8 aranyérmet hazahoznia, DE azért őket SE becsüljük le!
Szerintem rengeteg időt áldoznak ezért a teljesítményekért. Viszont a vízipólósainkat úúúúgy sajnálom :''''''(
A magyarok mindig is nagyon jó sportolók voltak,és kitartó természetük van,valamint pont mivel kicsi ország,egy nagy adag bizonyítási vágy is feltuningolja őket.
Tényleg,az Olimpiák az egyetlen sportesemény amit nem bundáznak.Miért is bundáznának azért hogy MO jó helyen legyen?Mivel kicsi ország,nem lenne jövedelmező(ezt csak azért mondom mert volt ismerősöm aki szerint bunda volt)
Szóval tényleg,ha Magyarországnak van valamire büszkének lennie,azok a sportolói.Ezt úgy mondom hogy nem vagyok valami nagy hungarista(sőőt...)tehát nem vagyok elfogult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!