Milyen politikai hatásokat fog eredményezni hazánkban, ha a pápa fekete lesz?
"A hazai hívők jelentős részét traumaként fogja érni, ebben biztos vagyok."
Na azt kívánom, hogy akit ez traumaként ér(ne), annak ez legyen a legnagyobb problémája.
"Na azt kívánom, hogy akit ez traumaként ér(ne), annak ez legyen a legnagyobb problémája."
Én is az kívánnám, de tisztában vagyok azzal, hogy a templomban a felebaráti szeretetről, Isten előtti egyenlőségről szóló miséket hallgatók, illetve a templomon kívül embertársaik egy részét származásuk okán kiskanálban megfojtani kívánók között jelentős az átfedés. Ez amolyan hungarikum...
Első voltam.
Politikai hatása Magyarországon nem hiszem, hogy lenne. Max. a Jobbik kiveszi a logójából a keresztet és hümmögnek egy sort.
Amúgy nem tudom miért lenne olyan meglepő a dolog, akad olyan afrikai állam, amely jópárszáz évvel megelőzött minket a kereszténységben, a nemzetközi hatása szerintem egyértelműen csak pozitív lehetne, pláne most, hogy Afrikában tényleg elég nagy problémákat okoznak a vallásháborúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!