Nem felháborító, hogy kitiltották a magyar zászlókat a szolnoki kosármeccsről?
Én is ott voltam a meccsen, az ultrák csoportját képviselem. Megmondták kerek perec, hogy nem csak magyar zászló nem lehet, de még az Olaj csapatzászlaja sem. Az indoklás annyi volt, hogy "mert az ellenfél csapata ezt kérte". El is indultunk hazafelé, az már csak plusz megalázás volt, hogy a TEK-esek kikísértek minket a Tiszaliget végéig, mintha valami terroristák lennénk...
Azért könyörgöm, egyenlőre MAGYARORSZÁGON vagyunk, ráadásul mi, szolnoki Olaj-ultrák nem is a balhéinkról vagyunk híresek... Mert nem balhézunk. Mi csak hangosabbak akarunk lenni az ellenfél szurkolóinál, bíztatni a csapatunkat, igazi meccshangulatot teremteni, ha már meccs van. Ezzel a porba tiporták a magyarságunkat, és egy újabb problémát teremtettek a cigánykérdés mellé. Az Újpest ultrák is felhagytak a szurkolással egy ideig, de a Videoton ultrái is lecsendesettek, valamint a Fradisták is - ha lehet hinni a szóbeszédnek - készülnek valamire.
Most mit kattosodsz? Attól, hogy neked sz*r munkád van, és 12 órázás után örülsz a 60 ezernek, attól még nem mindenki olyan gyökér mint te. Nem akartam osztani az észt, nem is értem, hogy miről beszélsz...
Először tessék megtanulni magyarul, és utána aroskodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!