Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem felháborító, hogy kitiltot...

Nem felháborító, hogy kitiltották a magyar zászlókat a szolnoki kosármeccsről?

Figyelt kérdés
Hova fajulnak már a dolgok? Kik dirigálnak itt? Lesz ennek egyáltalán valami következménye?
2013. febr. 21. 20:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Ott voltam a meccsen. Volt boven magyar zaszlo. Izraeli is, de - termeszetesen - a magyar volt tobbsegben.
2013. febr. 22. 06:17
 12/26 mustafa33 ***** válasza:
Hogy nem jöttek még rá, amcsit kell vinni, oszt nem kitekerni végig ☺.
2013. febr. 23. 01:34
 13/26 anonim ***** válasza:
50%

Én is ott voltam a meccsen, az ultrák csoportját képviselem. Megmondták kerek perec, hogy nem csak magyar zászló nem lehet, de még az Olaj csapatzászlaja sem. Az indoklás annyi volt, hogy "mert az ellenfél csapata ezt kérte". El is indultunk hazafelé, az már csak plusz megalázás volt, hogy a TEK-esek kikísértek minket a Tiszaliget végéig, mintha valami terroristák lennénk...

Azért könyörgöm, egyenlőre MAGYARORSZÁGON vagyunk, ráadásul mi, szolnoki Olaj-ultrák nem is a balhéinkról vagyunk híresek... Mert nem balhézunk. Mi csak hangosabbak akarunk lenni az ellenfél szurkolóinál, bíztatni a csapatunkat, igazi meccshangulatot teremteni, ha már meccs van. Ezzel a porba tiporták a magyarságunkat, és egy újabb problémát teremtettek a cigánykérdés mellé. Az Újpest ultrák is felhagytak a szurkolással egy ideig, de a Videoton ultrái is lecsendesettek, valamint a Fradisták is - ha lehet hinni a szóbeszédnek - készülnek valamire.

2013. febr. 23. 10:03
 14/26 anonim ***** válasza:
49%
Most döntsd már el, hogy meccset akartál nézni, vagy osztani az észt, hogy legyen egy kis kavarodás? Menj inkább dolgozni, majd akkor nem lesz erre bajod, majd örülsz ha a tv-ben meg tudod nézni a meccset!
2013. febr. 23. 19:42
 15/26 anonim ***** válasza:

Most mit kattosodsz? Attól, hogy neked sz*r munkád van, és 12 órázás után örülsz a 60 ezernek, attól még nem mindenki olyan gyökér mint te. Nem akartam osztani az észt, nem is értem, hogy miről beszélsz...

Először tessék megtanulni magyarul, és utána aroskodni!

2013. febr. 23. 20:57
 16/26 anonim ***** válasza:
*arcoskodni
2013. febr. 23. 20:57
 17/26 anonim ***** válasza:
49%
Volt magyar zászló, akkor mi a baj???
2013. febr. 23. 21:04
 18/26 anonim ***** válasza:
Lehet a szája volt nagy azért nem engedték be. A zászló csak ürügy. főleg ha Árpád volt, mint az első hozzászóló is írta. Volt ott magyar zászló, persze csak a tiédet nem engedték be igaz?
2013. febr. 23. 21:09
 19/26 mustafa33 ***** válasza:
hajrá olaj sejkek!
2013. febr. 23. 22:42
 20/26 anonim ***** válasza:
NEM volt magyar zászló. Sőt, akik ott maradtak, elmondták, hogy az egész meccs síri csendben zajlott. Az Árpádsávosról meg szakadjatok már le, mert utálom, ahogy az egész Jobbikot. Attól, hogy ultra vagyok, nem azt jelenti, hogy rasszista vinnyogó Jobbikos is.
2013. febr. 24. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!