Miért mondják azt, hogy Lovasi András a Kispál frontembere utálja Erdélyt és az ott élő magyarokat?
Ilyenről nem hallottam.
Nem hiszem hogy Lovasi valaha is konkrétan kijelentette volna hogy utálja az erdélyi magyarokat,mert abból elég nagy botrány lett volna.Ráadásul ez Lovasinak ártott volna a legtöbbet a lemez eladás szempontjából.
A népszerű zenészek nem nagyon tesznek olyan kijelentést vagy számaikban nem bírálnak más népeket vagy sajátjukat.
Bár régebben Ákos-nak volt egy száma "a bosszú népe" amely bár nem nyíltan,de a zsidókra vonatkozott,azokat bírálta a magyarsággal szembeni szemétkedéseik miatt.---Hozzáteszem Ákost azóta nem szerepeltetik a médiában(vagy csak nagyon ritkán)és próbálják elhallgatni.
Bizonyos mértékű különbözőséget el kell tűrni. Lovasi jó zenész, nem tűnt fel, hogy utálná Erdélyt, a kurucinfó túloz.
Ha mindenkit kiátkozunk, aki csak egy kicsit mást gondol/mond, akkor nem lesz soha értelmes országunk. Ki marad a magyar oldalon? A kurucinfó főszerkesztője meg a rendszergazda? Gondolkodjunk egy kicsit.
Teljes mértékben egyet értek az előttem szólóval!
Ésmég:
Lovasi András Orfűn a Lehet más a politikát támogatta az EP-választásokon. Akkor azt nyilatkozta, hogy ennél mélyebben nem kíván belemenni a politikába, csak az EP képviselet terén vélte "tarthatónak" az LMP főbb irányvonalait: környezetvédelem, zöld gazdálkodás, az egész politikai elit lecserélése, és az etnikumokhoz/másokhoz való liberális hozzáállás. Azt mondta, komolyabban semmi esetre sem akar belefolyni a politikába.
Lovasi András egy "liberális" zs*dó...
Amúgy egy f*deszes rendezvény volt erdélyben egyszer és ott Ákos is ott volt és Lovasi azt nyilatkozta,hogy ő csak zenélni ment ,és az erdélyiek seggnyalását meghagyja Ákosnak... Ez az alapja... meg Ákosnak szólogat be ,hogy mit politizál,meg stb ,és akkor ő meg ... ááá undorító... a zenéje meg más téma mert nem csinál rossz zenét, sőt jót, de emberileg akkor is szar... pedig régen szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!