Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá hogy leveszi...

Mit szóltok hozzá hogy leveszik a korlátozást az önkényuralmi jelképekről? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Minden jelképről leveszik a korlátozást , a náci és kommunista jelképekről is.

Szerintem , az oka az , hogy rájöttek ők is hogy minél inkább tiltanak valamit annál inkább akarják az emberek.Így hogyha nem lesz tiltva a kutya sem fog vele foglalkozni.

2013. febr. 20. 10:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem használnak nyilas jelképet.

A nyilaskereszt sem volt náci jelkép mindig , eredetileg Szent László király hadi jelvénye volt.

Attól mert a német megszállók bábjai használták attól még nem náci jelkép.

2013. febr. 20. 11:25
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

"Ez az első lépés a fidesz-jobbik koalíció irányba, és hogy 2014-től szabadon építhessék a náci diktatúrát."

Röviden látsz! Ez az első lépés affelé, hogy a Fidesz megcsapolja a Jobbik szavazótáborát.

2013. febr. 20. 11:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy lehet e a horogkereszt egy új párt jelképe? :O
2013. febr. 20. 13:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Értelmetlen volt eddig is a törvény, én eddig sem hallottam egy olyan esetről sem, ahol ez miatt valakit megbírságoltak volna. Azonban az, hogy ez is a FIDESZ műve, elég távol áll a valóságtól, az Alkotmánybíróság döntött így, ami pedig független.
2013. febr. 20. 13:06
 15/21 anonim ***** válasza:
26%

"Ez az első lépés affelé, hogy a Fidesz megcsapolja a Jobbik szavazótáborát."

Hát ha valakinek ennyi elég, hogy átmenjen a Fideszhez, az nem semmi egy ember lehet hallod...

2013. febr. 20. 14:14
 16/21 anonim ***** válasza:

"Így hogyha nem lesz tiltva a kutya sem fog vele foglalkozni."

Ez az esetek nagy részében igaz. Az önkényuralmi jelképek esetében viszont el fognak szabadulni az indulatok. Már amúgy is él egyfajta ellentét, ez csak olaj a tűzre.

Az, hogy más országokban is így van, újabban gyakran elhangzó érv. Csak azt ne felejtsük el, hogy más országokban más emberek élnek másképp. Attól, hogy valamit megtehetek, nem biztos, hogy meg is kell tennem, sőt az se biztos, hogy erkölcsös...

2013. febr. 20. 14:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Csak az a probléma az álomodzással, hogy azért semmisítik meg, hogy a kormány újat alkothasson.
2013. febr. 20. 14:19
 18/21 anonim ***** válasza:
67%

"A nyilaskereszt sem volt náci jelkép mindig , eredetileg Szent László király hadi jelvénye volt."

Ja, csak az emberek 99,9%-ának erről baromira nem Szent László király ugrik be. Vajon miért?

És a jelképet használó illető sem Szent Lászlót élteti, ebben erősen biztos vagyok...

2013. febr. 20. 14:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Célpont a zsidó mesterlövészeknek. Ha egy párt vagy mozgalom nyilas vagy horogkeresztet visel, akkor rögtön megtámadja Zaruff és a többi hivatalos rettegő, hogy jajjaj, borzalmas nácik, azonnal oszlassák fel őket...
2013. febr. 22. 18:36
 20/21 anonim ***** válasza:

"Hát ha valakinek ennyi elég, hogy átmenjen a Fideszhez, az nem semmi egy ember lehet hallod..."

A Jobbik szavazók között is nem semmi emberek vannak.

2013. febr. 22. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!