Mikor fogunk forradalmat csinálni?
Ez az ország igencsak megérett már egy forradalomra.
Már évtizedek óta igen érik.
Felelősségre kell vonni az összes volt MSZMP , KISZ tagot és meg kell őket büntetni.Gyurcsány sem értem miért van még szabadlábon.
2. Miről beszélsz?
1 szem ember nem képes rá , pár százezerre lenne szükség.
Arról hogy az emberek így gondolkoznak.
Igen, ja szarban vagyunk kéne valamit csinálni, de én fel nem veszem a zoknimat, majd más csinál valamit, amitől jobb lesz nekem. Uhh, megint szarabb lett, most már tényleg kéne valamit csinálni. Fel kéne kelni a kanapéról...na azt nem.
Na így nem lesz forradalom.
Amíg az "igazság"szolgáltatás nem âll a nèp mellè addig csak mèszárlás lenne nem forradalom. Túl nagy a jelentõsègük a mai
világban a jogoknak. Akár jó akár rossz az ember.
1. Kitűzted már a forradalom célját?
2. Megbeszélted már sok emberrel, hogy a cél jó?
3. Kialakítottad azokat a módszereket, hogy a mai állapotból hogyan juss a kívánt célhoz?
4. Alaposan elemezted a barátaiddal, hogy a módszer működik?
5. Rábeszéltél már sok embert, hogy jó dolog, amit elképzelsz?
6. Elhitték neked?
Ha minden kérdésre igennel válaszoltál, akkor azt kérem, keress fel engem is, hogy eldönthessem, csatlakozom-e.
Tudod, Petőfi sem 1948 március 14-én találta ki, hanem jóval korábban szervezkedett, készült. Tudta, hogyan kell.
Lenin pedig a 3. pontot rosszul dolgozta ki, a 4. pontról pedig nem tudta, hogy szükséges. A további pontokról se győződött meg alaposan.
Az a helyzet, hogy ebből a nézőpontból, ez is csak egy feladat, amelynek az eredményes megoldásához megfelelő szakértelemre van szükség. Annak hiányában a feladat nem lesz megoldva. Most itt tartunk. Már kezdjük észrevenni, hogy van feladat. következő lépés a megértése, aztán sorban a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!