Mik a koordinátáid?
Figyelt kérdés
Nem mai találmány, de érdekelnek a válaszadók koordinátái a "térképen": [link]
Esetleg odaírhatnátok, hogy melyik párttal szimpatizáltok.
2013. febr. 17. 19:31
11/18 rémuralom válasza:
"fideszes gondolkodású" - ebből a kifejezésből megvan rólad a véleményem. Nem azért, mert fideszes vagy; ha MSZP-s, jobbikos, LMP-s, millás, kétfarkúkutyapártos gondolkodásúnak vallottad volna magad, azzal ugyanez lenne a probléma. A fideszes gondolkodás azt jelenti, hogy bármit mond Orbán, te egyetértesz vele. Ezt fanatizmusnak hívják.
12/18 anonim válasza:
Már régebben kitöltöttem kicsit liberális és kicsit baloldali.
13/18 Ozmium42 válasza:
-24;-58
Enyhébben gazdasági bal (központosítás), erősebben konzervatív (náczy!!!)
14/18 anonim válasza:
[18;-8]
inkább gazdasági jobb és hangyaf*znyit konzervatívabb XD
15/18 anonim válasza:
"jobboldali keresztény fideszes gondolkodású vagyok"
Ha más nem, a "fideszes" és a "gondolkodás" eleve kizárják egymást.
(Ha valaki nem találta volna ki: yeah, ballib vagyok. -24;48. Abban az irányban, amelynek nincs képviselete a parlamentben.)
16/18 anonim válasza:
anno kitöltöttem... liberális balközép körül jött ki... de ezt a teszt nélkül is tudtam..
18/18 anonim válasza:
Nekem liberális kb. 3/4-énél volt és balra 1/4-e a skálának amikor kitöltöttem. PM-re szavaznék most (LMP kivált része).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!