Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Láttatok már cigányokat...

Láttatok már cigányokat tüntetni, demonstrálni?

Figyelt kérdés
Nem félelemkeltés miatti kivonulásra gondolok, hanem pl.a munkához való jogért.Nem veszik észre,hogy az őket képviselők nem tesznek értük semmit? Ha annyira szeretnének dolgozni, miért nem harcolnak közösen ezért.
2009. szept. 6. 09:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Miért tüntetnének,mindent a szájukba rak az állam:segély,tanácsilakás,családipótlék,stb... ők ezt úgy hálálják meg az országnak,hogy cserébe:beszolnak,megverik,kirabolják a magyarokat.Ja a munkahelyeken ugyanezt csinálják,ezért is nemnagyon alkalmazzák őkett.Vagy a magyarok félelmükben felmondanak
2009. szept. 6. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én meg ott lakom,ahol az esküvő volt...:-(tudnék róluk mit mesélni.....

Mindenkinél külömbnek tartják magukat,és semmit nem tesz(nek)még a helyi cigányokért sem,nemhogy a többiért!

2009. szept. 6. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
láttam már tüntető cigányt, dolgozót viszont meg soha...
2009. szept. 8. 00:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen láttam! Tavaly nyáron a cigányhorda végigvonul Siófok egy utcáján. A rendőrök persze sehol, nem mertek közbelépni lapultak mint az a bizonyos a gazban!
2009. szept. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!