Láttatok már cigányokat tüntetni, demonstrálni?
Még nem, de olyant már láttam, aki - akármit is, de - dolgozott. Egy környékbeli például jól főz, és kifőzdéje van, igaz, hogy nem sokat készít, és el is fogy, és nem éppen a legkorszerűbb, csak éppen amit megtehet a körülményeihez képest, de legalább megdolgozik érte, és megteszi, amit kell és nem mástól várja a sült galambot.
Egyébként se értük se másért nem fogja senki kivívni a jogokat, még a munkáért se. Itt mindenkinek egyénileg kell kikaparnia a gesztenyéjét, aki másra vár, és megteheti, az egyedül a politika...
Én sem voltam tüntetni, meg demonstrálni. Elvégzem a munkám, otthon is elvégzem a kötelességeimet, és ha van időm pihenek, nem pedig székházakat gyújtok fel, meg tankokat kötök el, és rendőröket sem provokálok.
Biztos én nem vagyok elég magyar. Meg azok a tisztességesen dolgozó cigányok sem, akik ugyanígy gondolkodnak mint én.
Mi értél eddig el bármilyen demonstrációval?
Max akkor vonulok ki, ha kapa kasza kézben és kiszedjük a szarokat a parlamentből.Ennek így nincs értelme.
Felesleges ilyen provokáló kérdésket feltenni, hisz tudjuk hogy nem minden zsidó szemét, nem minden cigány bünőző, és nem minden magyar különb ezeknél....
egy magyar
ma 11:42
Persze azokat nem verte szét a rendőrség.
11:38
Nem provokációnak szántam a kérdést, csak tegnap láttam a cigányvajda fiának az esküvőjét, és nagyon szomorúnak tartom, hogy egyesek ennyire gazdagok, a másik meg munkát sem kap, mert cigány.Nem vagyok rasszista, nagyon sajnálom azokat a cigányokat, akik szívesen dolgoznának, de az általunk is ismert okok miatt nem kapnak munkát. Itt lenne dolga a cigányvajdának!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!