Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan büntetnétek azt, aki...

Hogyan büntetnétek azt, aki rendőrre támad?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek pont jó büntetések.
2009. szept. 7. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:

1-2 év felfüggesztett?

Szerintem aki jogtalanul támad rendőrre, az igenis kapjon kemény bűntetést. Nehogymár ebben az országban mindent meg lehessen csinálni.

És az a rendőr aki jogtalanul fúj le könnygázzal egy 60 éves bácsit az pedig repüljön a testületből, mert nem oda való.

Azért azt megjegyezném, hogy 3 éve a tankot egy hetven valahány éves bácsi vezette neki a tömegnek. És ma is szabadlábon van, mindenféle bűntetés nélkül, úgy mint a "békés" molotovkokélt meg kockakövet dobáló tünteték 99 százaléka. Ehhez képest több rendőr veszítette el az állását és kapott kisebb nagyobb bűntetést, köztük vezetők, középvezetők és kisrendőrök. Hol itt az igazság?

Aki rendőrre támad megérdemli a bűntetést!

2009. szept. 7. 14:48
 13/15 anonim válasza:
18%
egy embert aki rendőrre támad kitüntetném
2009. nov. 16. 11:47
 14/15 anonim válasza:
Én azt mondom hidjétek el mikor 1 rendőr megüt vkit szarabb mikor 1 civil pofoz 1 rendőrt meg...
2010. máj. 13. 18:50
 15/15 anonim válasza:
megjutalmaznám!de naggyón adnák neki rengetteg pénzt!!
2010. aug. 5. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!