Miért félnek az emberek a Jobbiktól?
Tisztességes embereknek semmi félnivalója nincs akár magyar akár cigány akár zsidó.
Akinek van oka azok a bűnözők , sikkasztók , adócsalók , munkakerülők , dologtalanok tehát a törvényt nem tisztelő emberek.
. "Inkább elvannak a saját álomvilágukban, ahol minden tökéletes."
Kik is azok, akik milliárdokat költenek cigány integrációra évtiezedek óta nulla eredménnyel?:)
És meg mindig az álomvilágukban élnek...
"1. de jobbikosok voltak"
És ezt alátudjátok hiteles bizonyítékokkal támasztani? Ja gondolom nem....
Ezt ma mondtak az atv-ben amúgy?
"1. de jobbikosok voltak
2. nem megrendelésre saját kezükkel végezték a piszkos munkát"
Úgy bírom ezt... amikor Orbán hazudik, szemétláda, ha Gyurcsány hazudik, szemétláda, ha Bajnai hazudik, szemétláda, de ha a ti szátokon jön ki mindenféle alaptalan baromság, az maga a szólásszabadság!
Aki egy csoportot megfélemlít a többet is megfog. Csak azért mert nem akadunk fel pillanyatnyilag a regnáló hatalom hálóján, nem szabad semelyik csoport jogait figyelmen kívül hagyni.
"Először a kommunistákért jöttek,
de nem szóltam, nem lévén kommunista.
Aztán a szakszervezeti tagokért jöttek,
de nem szóltam, nem lévén szakszervezeti tag.
Aztán a zsidókért jöttek,
de nem szóltam, nem lévén zsidó.
Amikor értem jöttek,
már nem volt, ki szóljon."
"Martin Niemöller egy lutheránus pap volt a múlt század ‘30-as éveinek Németországában. Eleinte – mint annyian mások – támogatta Hitler hatalomra jutását. Később viszont Hitler ellen fordult, de akkor más késő volt. Letartóztattatták, koncentrációs táborba zárták, és csak az előrenyomuló szövetséges erőknek köszönhette az életét.
Az idézetet elsősorban arra használják, hogy a politika felett való szemet hunyás (politikai apátia, nemtörődés) veszélyeire felhívják a figyelmet. Niemöller atya konkrétan a német értelmiségre célzott, ami nem hallatta hangját, amikor még talán nem lett volna késő Németországban."
17.
Mi köze a Jobbiknak a 70 évvel ezelőtti Németországhoz?
A mai MSZP sem komcsi , kommunista , a Jobbik sem náci , fasiszta.
Csak mivel a két főcsatorna TV2 , RTL baloldaliak tulajdonában ezért Fideszt és Jobbikot lejárató dolgokat mondanak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!