Mi a véleményetek hogy Miskolcon az emberek leszavazták a cigány sátrat, azt hogy Európa cigány fővárosa legyenek?
Balosok nektek nem fura hogy ennyi ember nem szimpatizál a cigányokkal, ott ahol tényleg velük együtt élnek?
Fideszesek nektek milyen érzés?
Sértődötten mondta a polgármester hogy elestek 1.7 milliárd ellopni valótól, de kérdem én, megéri-e egy ilyen vállalkozás hosszútávon?
Ha tömegpusztító fegyvert építünk az is jó vállalkozás a elején, mégsem jó hosszú távon senkinek sem.
(És direkt evvel a példával éltem, mert nagyon hasonló)
Ezért kellene kilépni az EU-ból.
Állandóan az ember jogi maszlaggal jönnek.
Elfelejtik ők is meg a ballibek is hogy ezt a típusú demokráciát ,liberalizmust , jogokat , törvényeket hasonló kultúrájú fehér európai emberekhez tervezték és nem cigányokhoz , afrikaiakhoz meg ki tudja mikhez.
Vagy változtassanak a törvényeken vagy penderítsék ki a problémás kisebbségeket.
Az a baj hogy ha kilépnénk az EU-ból akkor csak rosszabbul járnánk, szerintem sokan ezért nem szavaznak a Jobbikra.
Inkább az EU-ban kéne már a népeket helyretenni, csak ezért tisztelem Orbánt.
Azért ez jól tükrözi, hogy hülyeségre még mindig van pénz! Más lényeges dolgot meg meg lehet nézni, hogy áll....
Pl. egészségügy.
Hála Istennek!!
Nagyon megkönnyebbültem amikor olvastam,hogy nem lesz,Miskolcra fogok járni egyetemre,nem örültem volna ha ezt felhúzzák az Egyetemvárosba ezzel el is cseszték volna az egész helyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!