Miért kell ennyire védeni az emberi jogokat?
A segélyezés dolgot én sem értem és értettem soha. Szerintem a legnagyobb baromság amit kitaláltak. Afrikában nem segélyezni kéne, hanem oktatni, tanítani, infrastruktúrát építeni: iskolák, óvodák, kórházak, stb... És normális éltre nevelni őket. Azért meg lehet nézni pl. Zimbabwe esetét, ahogy kivonultak onnét a "fehér" telepesek, mi lett az országból.
Az meg a másik dolog, amit soha nem értettem, hogyha valaki nyomorog és magát sem tudja ellátni mi az Isten haragjáért csinál 10 gyereket, akik persze szintén nyomorban nőnek fel (ha felnőnek egyáltalán)és ugyanolyanok lesznek mint a szüleik. Ha egyszer éhínség van és a föld eltartóképességét jóval nagyobb számban meghaladja a születések száma, akkor hogy szaporodhatnak úgy, mint a nyulak.
Ha kicsit utánanéztek, kiderül hogy a segélyekből nem csak ennivalót kapnak az afrikaiak, hanem rengeteget költenek oktatásra és óvszerre is. Pontosan azért, mert az oktatás lehetőséget biztosít számukra a felemelkedésre, az óvszer pedig segít megelőzni a túlszaporodást.
Ja és hogy miért nem védekeznek? Azt hiszem, elég logikus, hogy aki napi 200 Ft-ból él, annak nem igazán telik óvszerre...
A halálbüntetésről meg annyit, hogy tök jó dolog, egészen addig, amíg nem téged nyakaznak le valamilyen koncepciós per után. Mert ugye ilyenre is láttunk példát...
Egyetértek, nem kell védeni az emberi jogokat. És Afrika se érdekel.
Holnap megyek és lefejezlek, de előtte olajban megpirítalak. A fenébe az emberi jogaiddal, én vagyok az erősebb. Mit érdekel, hogy rendes ember vagy, vagy pedig gazember. Ha egyszer úri kedvem így kívánja.
Ja, és addig is eltiltalak a banántól, datolyától, mindentől, aminek bárkin (például Anglián, Németországon, Franciaországon) keresztül köze van Afrikához. És megvakítalak, ha Afrikáról szóló filmet, képet, vagy bármit nézel. Felejtsd el az "oroszlán" szót. ÉS még sok mást. Ha olyan gyűrűt, ékszert, követ mersz magadra aggatni, amely onnan származik, felnégyellek. Mások ehetik, nézhetik, hordhatják, mert őket érdekli Afrika és népe.
Tehát egyetértek veled, holnap jövök, addig is tartsd be, amire utasítottalak. Talán ebből megérted, miről van szó. De felfognod nem kell, erre viszont senki nem kényszerít.
(zárójelben: a halálbüntetéssel itt se kellene ennyit tökölni. bűnös vagy? igen, mert én így döntöttem. kinek mi köze hozzá. Na hol az a kötél? zárójel bezárva)
Az egész Afrikai segélyezést szarul csinálják.
A nép nem sokat lát abból a pénzből hanem a vezér épít még egy palotát a nép meg éhen hal.
Más módon kellene támogatni őket.Közvetlenül és nem a vezéreknek szórni a pénzt.
Személy szerint a halálbüntetés jól jönne.
Ezeket az emberi jogokat Európában és az európai törvények , demokrácia , liberalizmus csak fehér emberekhez , fehér hasonló kultúrákhoz van igazítva és tervezve.Ha ide jön egy nigériai vagy egy pakisztáni akkor megette a fene az egészet.A liberálisok ezt nem képesek belátni és felfogni.
Az emberi jogok védelme azért nemzetközi ügy, mert bárhol előfordulhat, hogy egyszer csak háború lesz és kínzások, gyilkosságok stb.
Jó példa erre a balkáni háború. Szinte ugyanolyan országokról volt szó, mint Magyarország. Gazdaságilag, földrajzilag alig különböztek. Mégis létrejött egy olyan helyzet, hogy tömegek szenvedték el az erőszak legkülönbözőbb formáit. Éppen nekik volt rá szükségük, ezért nekik segítettek ezek a szervezetek.
És ne feledd, hogy ez nagyon is hatással volt ránk. Ugyanúgy, ahogy Afrikából is százezrek menekülnek a Európába és a világ egyéb részeire is. Olaszország partjait az arab tavasz miatt anno megrohamozták a menekültek. Ha azt nem vagy képes belátni, hogy emberileg kötelességünk kiállni minden emberi lény jogai mellett, akkor ez legalább gazdasági érvek alapján meg kell hogy győzzön.
Amit a rabszolgatartásról írsz, az megint elég fura. Attól még, hogy valakinek nem adnak eleget enni és közben verik és kényszermunkára kényszerítik, nem lesz jobb neki, mintha csak szimplán nem tud eleget enni.
halálbüntetés: képzeld el, hogy megölök egy embert, majd 10 haverommal összekenünk téged a vérrel és feljelentünk, hogy te ölted meg. Mondjuk, hogy ügyes vagyok és nem jönnek rá, hogy én voltam. A bizonyítékok leginkább ellened szólnak, más gyanúsított nincs.
Még mindig biztos vagy benne, hogy egy elítéltet azonnal fel kell akasztani?
Ja egyébként az se mellékes, hogy ahol háború, szegénység és elégedetlen tömegek vannak, ott megjelenik a terror és kézenfekvő módon a gazdagabbakat hibáztatják mindenért. Nem tudom, feltűnt-e neked, de néhány évvel ezelőtt összeomlott a WTC két épülete, benne nem kevés emberrel. Ezen kívül volt még néhány öngyilkos merénylő, túszválságok stb. Ha az érintett országokban a fiatalok nem úgy nőnének fel, hogy a nélkülözésnek és erőszaknak vagy elszenvedői vagy elkövetői kell hogy legyenek, hanem békében és tanulási lehetőségek birtokában, akkor talán nem hinnék el néhány seggarcnak, hogy az jó dolog, ha random megölnek néhány embert a világ túlvégén.
#12-nek:
Aki a nyomorban nő föl, annak nem mondja meg senki, hogy ne csinálj gyereket, fiam, mert nincs még pénzed hogy eltartsd, te meg lányom, húzzál óvszert a csávód farkára.
Azt viszont tudja és érzi, hogy kívánja a másikat, talán ez az egyetlen öröme az életben.
Megjegyzem, a régi európai paraszti kultúrákban is sok gyerek volt és ott is sokan meghaltak közülük.
18.
Talán de azzal nem számolsz hogy azok a menekültek gyilkolnak , bűnöznek Európában.
Szóval szerinted fogadjunk be 1 ember hogy az megöljön még egyet meg kiraboljon 9-et?1 ember aki 10 életét teszi tönkre , 10 embert károsít meg.
Szerintem így inkább maradjanak ott a francba.
Japán sem fogad menekülteket , mindig elutasítja a menekült kérelmet ,sőt bevándorolni is igen komplikált oda nem mehet oda mindenféle ugandai kecskepásztor meg pakisztáni vonatkerék pumpás.
Japánnak bizony van nemzeti öntudata , nemzeti érzése.
A nemzeted érdeke az embereid jövője ,a gyermekeid biztonságának fontosabbnak kellene lennie mint ezeknek a menekülteknek a dédelgetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!