Miért nem lehet a roma lakosságot keményebben fogni?
Miért van az, hogy az összes párt (egyet kivéve) azt az egetverő ostobaságot szajkózza, hogy a romák jóravaló, dolgozni akaró emberek, és csak néhány kivétel a bűnöző.
Az emberek tapasztalata azonban nem ez. Ha felszáll egy buszra egy roma család, mindenki maga elé veszi a táskáját, ez nem előítélet, hanem tapasztalat. Ha egy békés faluba beköltözik 1-2 roma család is, ott bizony megkezdődik a bűnözés.
Az egymást 4-8 évente váltogató kormányok miért nem tesznek semmit? Hát nem a magyar, adófizető polgárok védelme lenne az első? A magyarok mért annyira ostoba birkák, hogy újra és újra ezeket a hazug, cselekedni képtelen - és nem is akaró - kormányokat szavazzák vissza?
Hogyan akarnád őket keményebben fogni? Talán munkát kellene nekik adni, akkor nem lopnának!
Az utcánkban van egy cigány család, de semmi gond nincs velük. Két utcával arrébb 10 házban laknak, de velük sincs semmi gond. Igaz, mindnek van munkája.
Mert a magyarok birkák.
Ezért kell hatalomra juttatni a Jobbikot , majd az megrendezné őket.
Mert sírnak a jogvédők. Egyébként mindenki azért utálja őket, mert személyes tapasztalatai vannak. Én olyan faluban éltem ahol egy cigány sem élt, így nem is utáltam őket, mivel nem volt miért. (Bűnözés gyakorlatilag nem volt)
Majd egy városba költöztem, na azóta utálom őket.
Akárhova mennek, ordibálnak, hangoskodnak. Az emberbe állandóan belekötnek "van egy cigid tezsvírem?", egyszer láttam hogy elrohannak egy asszony táskájával. Minden ismerősömet meglopták már és amikor meglett a tettes csodák csodájára cigány volt az elkövető.
Úgy gondolom ha 500 év alatt nem sikerült beintegrálódni bizonyos mértékig a társadalomba, akkor már soha nem fog sikerülni nekik.
"Talán munkát kellene nekik adni, akkor nem lopnának! "
Ezt te komolyan el is hiszed, vagy csak írtál valamit, hogy ez a lap se maradjon üresen?
"Talán munkát kellene nekik adni, akkor nem lopnának! "
Ez nem igaz! Én adtam nekik munkát. Adókedvezményt kaptam érte. De már bánom. Szerszámok tűntek el a munkahelyről, persze ők voltak felháborodva, hogy azért vádolom őket, mert cigányok én meg rasszista vagyok. A hiányzásra is mindig volt ok: beteg a gyerek, beteg a feleségem, nem hagyhatom egyedül, stb. A határidős munkákat csak úgy tudtam teljesíteni, ha felvettem másokat. Volt olyan, aki inkább magától kilépett, mert a segély ugyan kevesebb pénz, de otthon ülhet egész nap.
Aztán úgy döntöttem, inkább fizetek többet másnak, de SOHA TÖBBÉ nem kockáztatok.
A munkamorállal is baj van.
Ők lenézik aki dolgozik , ha meglátnak egy másik beilleszkedett cigányt akkor az onnantól nem tagja a falkának , nem fajtárs.
Náluk a munka szégyen , úgy gondolják hogy csak az dolgozik aki nem elég ügyes hogy lopjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!