Miért hisz még sok ember az MSZP-nek?
11
Szóval Magyarország eladósítása , kiárusítása , Európa rabszolgává tétele?Cigány imádás?Jó hogy nem elvárják hogy a bűnözők buksiját simogassák.
Nem vagy komplett.
Tudnék mesélni a drága Bajnaidról.
Nagybátyám nagy vállalkozó Magyarországon ,találkozott többször Bajnaival és nagyon nincs jó véleménye róla , nem éppen egy egyenes ember.
Miért a Jobbikkal mi a baj?
Semmiben nem különböznek a többi európai radikális párttól.
A német NDP meg a görög Arany Hajnal sokkal durvább dolgokat mond és csinál.
Én a Jobbikot látom egyetlen opciónak.Főleg a cigányok miatt.Elkezdik bontani a magyarok házát sok helyen.Teljesen felháborító.
És senki nem foglalkozik a problémával.
Jelenleg egyetemre járok, ha baloldali Gyurcsány , Bajnai , MSZP kormány lesz én elhagyom az országot.Ha sikerül 2018-ben a Jobbikot hatalomra juttatni akkor visszajövök.
Természetesen fogok kampányolni és segíteni a Jobbikot.
"Az előttem kettővel szólónak mondanám: Én az országot akkor hagynám el ha a Jobbik kerülne hatalomra. Nem hiába kerüli sok ember."
Pont erről van szó. A Jobbik hatalomra kerülne, az ilyen komcsi prolik meg elhúznának az országból. Tökéletes.
Igen, a Jobbik bizonyított.
1. Az EU zászlóégetéssel a Jobbik bebizonyította, hogy számára semmi sem szent, és mindenre elszánt.
2. Szegedi Csanád kizárásával a Jobbik bebizonyította, hogy rasszista.
Ha lehet hinni a Jobbiknak, akkor épeszű, a történelemből tanulni képes ember nem szavaz a Jobbikra.
"Ha lehet hinni a Jobbiknak, akkor épeszű, a történelemből tanulni képes ember nem szavaz a Jobbikra."
én annak hiszek hogy képtelen vagy összefüggéseket látni és értelmezni. de a Szegedit NEM AZÉRT zárták ki mert zsidó. mert kiderült és semmi sem történt. Nem zárták ki. Sőt már a könyvében, előtte is megírta. Endrésikék akarták kitúrni ezért. Viszont kiteregettek ugyanők egy felvételt a vesztegetésről később. De ez már elfogadhatatlan.
Ha az MSZP-Bajnai-Fecó trió nyer akkor sokan mennek el.
Akkor már lényegtelen hogy külföldön élsz vagy Magyarországon ,mert az MSZP-Bajnai-Fecó trió nem magyar , nem magyar érdekeket szolgál , és ennyi erővel mind1 hogy angolul vagy németül magyaráznak nekem vagy magyarul.
Ezzel a trióval Magyarország nem lenne magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!