Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisz még sok ember az...

Miért hisz még sok ember az MSZP-nek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 13:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Hát, szerintem az MSZP és az Együtt 2014 a megoldás.
2013. febr. 6. 14:57
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

11

Szóval Magyarország eladósítása , kiárusítása , Európa rabszolgává tétele?Cigány imádás?Jó hogy nem elvárják hogy a bűnözők buksiját simogassák.

Nem vagy komplett.

Tudnék mesélni a drága Bajnaidról.

Nagybátyám nagy vállalkozó Magyarországon ,találkozott többször Bajnaival és nagyon nincs jó véleménye róla , nem éppen egy egyenes ember.

2013. febr. 6. 15:02
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
Igen, de én őket látom egyetlen egy opciónak a Fidesszel és a Jobbikkal szemben. Én nagyon nem szeretem a Jobbikot a Fideszt és még sem mondom senkire hogy hülye. Nekem ők a családomat tették tönkre.
2013. febr. 6. 15:04
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

Miért a Jobbikkal mi a baj?

Semmiben nem különböznek a többi európai radikális párttól.

A német NDP meg a görög Arany Hajnal sokkal durvább dolgokat mond és csinál.

Én a Jobbikot látom egyetlen opciónak.Főleg a cigányok miatt.Elkezdik bontani a magyarok házát sok helyen.Teljesen felháborító.

És senki nem foglalkozik a problémával.

Jelenleg egyetemre járok, ha baloldali Gyurcsány , Bajnai , MSZP kormány lesz én elhagyom az országot.Ha sikerül 2018-ben a Jobbikot hatalomra juttatni akkor visszajövök.

Természetesen fogok kampányolni és segíteni a Jobbikot.

2013. febr. 6. 15:10
 15/25 anonim ***** válasza:
36%

[link]

[link]

és még például ezért hiteltelenek. Nagy összeborulásról beszélnek közben meg ekkora ökörséget beszél a kapitány, hogy az állampolgárság = nemzethez tartozás... elképesztő. Meg keveri a szezont a fazonnal és gyűlölködik.

2013. febr. 6. 15:13
 16/25 anonim ***** válasza:
64%
Az előttem kettővel szólónak mondanám: Én az országot akkor hagynám el ha a Jobbik kerülne hatalomra. Nem hiába kerüli sok ember.
2013. febr. 6. 15:37
 17/25 anonim ***** válasza:
35%

"Az előttem kettővel szólónak mondanám: Én az országot akkor hagynám el ha a Jobbik kerülne hatalomra. Nem hiába kerüli sok ember."

Pont erről van szó. A Jobbik hatalomra kerülne, az ilyen komcsi prolik meg elhúznának az országból. Tökéletes.

2013. febr. 6. 15:38
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Igen, a Jobbik bizonyított.

1. Az EU zászlóégetéssel a Jobbik bebizonyította, hogy számára semmi sem szent, és mindenre elszánt.

2. Szegedi Csanád kizárásával a Jobbik bebizonyította, hogy rasszista.

Ha lehet hinni a Jobbiknak, akkor épeszű, a történelemből tanulni képes ember nem szavaz a Jobbikra.

2013. febr. 6. 16:13
 19/25 anonim ***** válasza:

"Ha lehet hinni a Jobbiknak, akkor épeszű, a történelemből tanulni képes ember nem szavaz a Jobbikra."

én annak hiszek hogy képtelen vagy összefüggéseket látni és értelmezni. de a Szegedit NEM AZÉRT zárták ki mert zsidó. mert kiderült és semmi sem történt. Nem zárták ki. Sőt már a könyvében, előtte is megírta. Endrésikék akarták kitúrni ezért. Viszont kiteregettek ugyanők egy felvételt a vesztegetésről később. De ez már elfogadhatatlan.

2013. febr. 6. 17:03
 20/25 anonim ***** válasza:
32%

Ha az MSZP-Bajnai-Fecó trió nyer akkor sokan mennek el.

Akkor már lényegtelen hogy külföldön élsz vagy Magyarországon ,mert az MSZP-Bajnai-Fecó trió nem magyar , nem magyar érdekeket szolgál , és ennyi erővel mind1 hogy angolul vagy németül magyaráznak nekem vagy magyarul.

Ezzel a trióval Magyarország nem lenne magyar.

2013. febr. 6. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!