Önnek szimpatikus Orbán Viktor? Miért?
16,28 nak.
Ok hogy hazudnak de a hazugságot törvénybe iktatni csak hogy nyerjen és azután eltörölni. Az BTK eset!Az csalás és megtévesztés.És túlmegy az etikán!
"Egyszerűen az infláció 20-28% os volt és mivel nem követte a dollár árfolyama ilyen ütemben így egy relatív pénzbőség alakult ki.Ami nem megtermelt pénz.
Vissza szorította a fogyasztást."
Ez volt a célja. Teljesítette. Jót tett az exportnak is.
"Sajnos több kárt csinált mint hasznot."
Ezt sosem tudjuk meg. A közgazdászok máig vitáznak erről.
"2/3 ára zsugorodott a gazdaság"
Konkrétan 0,5%-kal nőtt 1995-ben és 1,5%-kal 1996-ban.
"Nem fideszes vagyok! Jobbikos, és pártatlan."
Aki jobbikos, az jobbikos és nem pártatlan. Egyébként senki sem pártatlan.
"Ok hogy hazudnak de a hazugságot törvénybe iktatni csak hogy nyerjen és azután eltörölni. Az BTK eset!Az csalás és megtévesztés.És túlmegy az etikán!"
Tévedés. A politikus a szemfényvesztéseiért nem büntetőJOGI, hanem POLITIKAI felelősséget visel. A politikai felelősség azt jelenti, hogy ha a nép sokallja a megtévesztést, akkor leváltja a politikust.
Jelenleg az emberek kb. 15%-a szavazna az MSZP-re, ha választás lenne. Ez azt mutatja, hogy a nép politikailag felelősségre vonta és megbünteti az MSZP-t.
ok vitassuk meg!
Ez volt a célja. Teljesítette. Jót tett az exportnak is.
Tudod mi nyersanyag importőrök vagyunk! Bokros idején is azok voltunk! Akkor biztos hogy jót tett? És ugye az arányok ha nem export hanem import orientáltak vagyunk akkor ez kifejezetten káros. Találgass ex vagy in voltunk?
De akkor számoljuk hozzá azt is hogy a magyar vállalkozók belesem szólhattak semmibe mert csak 38% ra kaphattak hitelt! Ez egy hatás és össze kel adni!
Ezt sosem tudjuk meg. A közgazdászok máig vitáznak erről.
Igen a neolíb közgázok védték. Akik most itt megszorítanak és a világon mindenütt vesztésre állnak mert bebizonyosodott hogy rosszak az elméleteik.
"2/3 ára zsugorodott a gazdaság"
Igen a magyar gazdaság.Akiknek nem kell adókedvezmény és teljes mértékben befizetnek a nagy kalapba. Amiből nyugdíj szocellátás eü ellátás stb lesz.
Konkrétan 0,5%-kal nőtt 1995-ben és 1,5%-kal 1996-ban.
Igen hiszen 3000 000 000 privatizáltak.Eladták az ország legnagyobb cégeit a multiknak akik kb 25-28% növeltek a gazdaságon. Persze ezek az adókedvezmények miatt nem hoztak pénzt csak papíron. Ezért kellett felvenni a hiteleket hogy az állam működhessen.
Aki jobbikos, az jobbikos és nem pártatlan. Egyébként senki sem pártatlan
Természetesen ha egy jobbikot is érintő aktuál politikai kérdésről van szó én sem vagyok pártatlan.
De ebben a témában igen és csak a logikus és mindent elemző , feltáró, dolgokat tudom elfogadni mert a gazdaság az a hatások és az ellen hatások az induktív és a destruktív elméletek működtetik és nem az 1+1 =2.
soktényezős buli!
Teljesen kiakasztott a 16.28-as válasz. Nem azért, mert naiv kisgyermeknek tart; nem vagyok sértődékeny. De ez az elképesztő züllött gondolkodás! Hogy hát a ló nyerít,a politikus meg hazudik. A fejlett demokráciák polgárai tudják ezt, a naiv kisgyerek nem tudja. Én egyébként valószínűleg többet éltem fejlett demokráciákban, mint ő, és nem is egyben, úgy hogy van összehasonlítási alapom. Jelentem, nem ez a fejlett demokrácia! Reklámfogások, kisebb-nagyobb csúsztatások vannak, de iparszerű hazudozás, meg a kormányzás helyett kizárólagos hazudozás, ilyen nincs. De ha lenne is, miért kell ezt nekünk elfogadni? Lehet egy közösséget, egy társadalmat hazugságra építeni, hazugokra, csalókra, tolvajokra bízni? Lehet ez így sikeres? Nem, úgy hogy megvan a válasz arra a lényeges kérdésre is, hogy mikor zárkóztunk fel inkább, mikor szakadtunk le az elmúlt 20 évbem. Semmikor se zárkóztunk fel, csak folyamatosan leszakadtunk. Távolabb vagyunk a nyugati fejlett világtól, mint valaha. És hogy mikor volt jobb az életszínvonal? Akkor, amikor valaki óriási hiányt produkált, meg hiteleket vett fel. Itt valós előrelépés egyáltalán nem volt. Hazugság az volt. És ennek ez az eredménye.
Egy naiv kisgyerek
Nekem nem szimpatikus! És azért nem, mert megosztotta az országot, a családokat, hogy mivel, azt az előttem válaszolók már felsorolták. Nem szeretem, mert a pár hónappal ezelőtti kormányellenes kirohanásait követően hagyja, hogy a "szaporodjanak" a következő év megszorításai. Előrehozott választások!!!! Csak ezt lehetett hallani. A francot akarnak ők előrehozott választásokat.Pontosan tudják, hogy nincs az országnak pénze, így, ha ők nyernek, nyugodtan lehet mondani, hogy nem tehetnek semmit, mert teljesen üres a kassza. Nekik is kell fizetni nyugdíjat, biztosítaniuk kell az egészségügyi ellátásokat, de nem lesz pénzük rá, tehát marad majdnem minden úgy, ahogyan most van. Nagyban hozzájárultak a feketemunkához, mert ők szorgalmazták állandóan a vállalkozások felvirágzását, mert ugyen ez a jövő. Meg lehet nézni, hogy mennyi a feketén, zsebbe kifizetett munkabér, természetesen adó és járulékmentesen.
Tehát: nem szeretem Orbán Viktort!! Bemutatják, hogy milyen szépen él népes kis családjával, de érdelki, hogy hogyan süllyednek egyre mélyebbre az emberek? Pénz nélkül Ő is csak igérgetni fog.
Nem szeretem Orbán Viktort, mert ez a válasz azonnal le lesz pontozva, a többi válaszóval együtt, mert így osztotta meg az országot, amely válasz nem a jó fideszről, az aranyos OV-ról szól, az a válasz már csak haszontalan lehet.
"Teljesen kiakasztott a 16.28-as válasz."
Ez mókás, ugyanis a mondanivalóm lényegével egyetértesz. Miért is?
"Reklámfogások, kisebb-nagyobb csúsztatások vannak, de iparszerű hazudozás, meg a kormányzás helyett kizárólagos hazudozás, ilyen nincs."
Kormányzás HELYETTi hauudozás tehát.
Pontosan ezt mondom én is. Ha nincs kormányzati teljesítmény, az baj.
Gyurcsány sohasem bukott volna meg, ha 2006-tól kedzve úgy tör fel a magyar gazdaság, mint valami rakéta. Senkit nem érdekelne pl. az őszödi beszéd. Mert taktikázgatott, mint minden politikus, de az eredményei miatt megbocsátunk neki. Valójában az történt, hogy a politikusi mesterség egyetlen elemét, az önreklámozást tanulta meg Gyurcsány. Kormányzati teljesítménye nulla, sőt, negatív volt, kb. mindent elcseszett, amihez hozzányúlt. Ez a kormányzás HELYETTi hazudozás és kampány. Ismétlem: ha Gyurcsány felvirágoztatta volna az országot, mindenki megbocsátotta volna neki a füllentéseit. A politikában végül az eredmények számítanak, nem az elegancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!