Nyugdíjasok ingyenes utaztatását meg fogják szűntetni?
Remélhetőleg minél hamarabb megszüntetik.
Képesek egy pohár tejfölért 20 kilométert utazni.
És szoktam látni , tiszta lapos szatyorral térnek vissza meg unatkoznak és pletykálkodnak a többi öreggel.
Szerintem 50 százalékos kedvezmény kellene nekik a jegyre ahogy a diákoknak.Annyit kibírnak.
Itt olvastam gyakorin: Nyugdíjas diktatúra.
Nagyon találó.
Mellesleg a nyugdíj mértékéhez mérten kellene kiadni ezeket a támogatásokat. Nem pedig boldog boldogtalannak.
Egyébként is...rengeteget meséltek nekem a kommunista időkről. A jelenlegi nyugdíjasok felének nem hogy nyugdíjat nem szabadna fizetni, de még nekik kéne visszafizetni a kirakat munkáért kapott "fizetésüket", ami inkább kommunista segélynek mondható.
Azt is lehetne amit a második írt.
Hogy abban az időszakban amikor a diákok , munkások mennek dolgozni , iskolába azt az idősávot fizetőssé tenni.Mert az nem állapot hogy a diák-munkás járatokon van.
Menjenek 8 után piacra.
De mi nemet mondunk a juniónak is !!!
Ingyenes utazásra nem a nyugdíjasok, hanem a 65 év felettiek jogosultak.
Nem idegesítőbbek, mint a fülüket bedugó se nem látó, se nem halló, másokat a székről lerugdosó neveletlen fiatalok.
9. De az a fiatal megveszi a jegyet , fizeti a bérletet.
A 65 év feletti meg ingyen utazik.Ha kell neki a hely akkor fizessen a buszjegyért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!