Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyugdíjasok miért imádják...

A nyugdíjasok miért imádják annyira Orbánt és a Fideszt még most is?

Figyelt kérdés
Ennyire buták?...

2012. dec. 20. 19:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az idősebb korosztály inkább Gyurcsányt szereti, de persze vannak, akik Orbánért vannak oda. Hogy miért azt tőlük kéne megkérdezni, számomra is rejtély:D
2012. dec. 20. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Három éve szóról szóra ugyanez a kérdés volt, csak Gyurcsánnyal és MSZP-vel.

Nem unalmas még?

2012. dec. 20. 19:48
 3/14 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem a nyugdíjasok megosztottak!

Ugyan úgy láttam nyugdíjast Gyircsány és Orbán mellett is tüntetni!

Sajnos nálunk ők a legaktívabb politikai réteg mivel van rá idejük!

Ezért adja mindenki nekik a nyugdíjemeléseket miközben a rendes fizetések csökkennek vagy rugják ki az embereket!

Manyup rendszer kéne hogy a gazdasági növekedés legyen fontos ennek a 3 milliónyi szavazónak és ne a filozofálgatós politizálás!

2012. dec. 20. 20:11
 4/14 A kérdező kommentje:

Nagyon pofátlanok egyesek amiket írogatnak facen a mostani diákokról!

Akinek már megvan a kis nyugdíja az könnyen magyaráz a gép mögül...

2012. dec. 20. 20:25
 5/14 anonim ***** válasza:

A legtöbb nyugdíjas sem Orbánt, sem Gyurcsányt nem imádja. Amit kapnak nyugdíjemelést, az mindig kevesebb, mint az árak emelkedése.

Utoljára a Horn-kormány emelte a nyugdíjakat úgy, hogy azok megőrizték a vásárló értéküket. Azóta egyik kormány sem.

Csak az szidja mindig a nyugdíjasokat, akinek nincs kisnyugdíjas hozzátartozója.

Az is tévedés, hogy nem értenek egyet a diákok tüntetésével.

Körülöttem sok nyugdíjas van és nekik szurkol.

2012. dec. 20. 22:09
 6/14 anonim ***** válasza:

ugyanúgy van Gyurcsány mellett is, csak nem aktívak. elég sok olyan van, akit megvesznek. Békemenetben mi volt? ingyen felbuszoztatják pestre vidékről a nyugdíjasotthonokat, napi ellátmánnyal, látszatra persze, hogy kormány mellettinek látszanak, közbe nekik teljesen mind1. ha az mszp lenne kormányon, és "őértük" menne a békemenet, ugyanazt meglépnék(bár igazából én még csak fidesznél találkoztam ilyen jöjjünk össze naggyűléssel, sofőrként vittem fel én is busszal embereket.)

ami a fészbukkon folyik, az meg no comment...én sem értem, hogy ezek mitől ilyen elégedettek...

2012. dec. 20. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:

Miért ne imádnák? :)

Kapnak évi kétszeri nyugdíjemelést + ingyen utazást.

Egy felelős politikusok és épeszű, normális közgazdászok által kormányzott országban évek óta tartó recesszió és csökkenő reálkeresetek mellett minimum évekre befagyasztanák a nyugdíjakat.

Itt nem, mi emeljük a nyugdíjat továbbra is, mindegy, hogy kb. 1000 milliárd hiányzik a nyugdíjkasszából, nem számít, mi inkább csődbe megyünk, persze a Fidesz még nyerje meg előbb a 2014-es választásokat, aztán majd lesz, ami lesz...

2012. dec. 21. 00:04
 8/14 anonim ***** válasza:

22:09

"Utoljára a Horn-kormány emelte a nyugdíjakat úgy, hogy azok megőrizték a vásárló értéküket. "

Fenéket, pl. csak 2003-2010 között 16,1 százalékkal nőtt a nyugdíjak reálértéke, miközben a kereseteké csak 11,9 százalékkal. Rémisztő adat, öngyilkos folyamat.

2012. dec. 21. 00:08
 9/14 anonim ***** válasza:

A nyugdíjakat MINIMUM az árnövekedés mértékével növelik de valóban sokszor még többel. Valamint mindenki adott 13. havi nyugdíjat!!! Utóbbit csak 2009-ben vették el. Nem véletlen hogy Orbánék később könnyedén példálóztak hogy lám a nyugdíjak mennyivel gyorsabban emelkednek az állami rendszerben mint a manyupban...

Ja és láttam a nyugdíjasokat akik Orbán mellett tüntettek vagy épp a diákok ellen és magyarázták hogy lám ők végigdolgozták az életüket a szoci rendszerben és majd akkor beszéljen a diák ha ő is végigdolgozta... aztán mikor odament egy diákok mellett tüntető nyugdíjas azt meg elkezdte komcsizni... :)) Vicces jelenet volt ahogy egyszer büszkélkedett hogy a régi rendszerben hogy dolgozott aztán meg kb "m.cskos komcsi" volt mindenki aki arról az időről jót mer mondani...

Egyszerűen tisztán kéne látni a rendszert és hogy mit bír el!

Mert olyan nincs hogy az oktatást nem bírja el de a recesszióban való magas nyugdíjemeléseket igen!!

Ez kamu!!

2012. dec. 21. 08:26
 10/14 anonim ***** válasza:

08:26

"Ja és láttam a nyugdíjasokat akik Orbán mellett tüntettek ..."

A március 15-ei "békemenet" egyik transzparense volt:

"Viktor Orban = sichere pension" :)))

2012. dec. 21. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!