Székesfehérvár után Miskolcon is meghiúsult a "roma kulturális központ" terve.25 ezer aláírást gyűjtöttek a miskolciak. Mi a véleményetek?
Én is miskolci vagyok.
Egyáltalán nem kell semmilyen kultúrális központ ezeknek.
Még beszélni se tudnak rendesen.
Már az 1400-as évek óta itt vannak de azóta se tudtak beilleszkedni.Nekik elég az ha a kis putrijukat létrehozzák a város/falu szélén és onnan meglopják a tisztességben élőket.Sok helyen direkt arra játszanak hogy a magyarok költözzenek csak el és majd akkor a pereputty beköltözik annak a lakásába.
Örülök neki hogy meghiúsult ez a terv.
Amúgy ne mondja senki nekem hogy rasszista mert semmi bajom semmilyen bőrszínűvel,én csak azt nézem hogy milyen az az ember.
Ilyen szempontból a cigányok alaposan leszerepeltek.
Itt Miskolcon nem csak az Avason ez a helyzet.
A vasgyár környéke régen egy szép negyed volt aztán a 60-as években sok magyar elköltözött és utána beköltöztek ezek,utána kezdett el rohamosan gettósodni az a terület is,de ott van a főtér környéke,Lyukó,Király utca stb..
Ezek csak rombolni tudnak,építeni-gyarapítani semmit.
Az őseim közt voltak németek-lengyelek és szlovákok,ők be tudtak illeszkedni a társadalomba,dolgoztak életük végéig,nem pedig úgy éltek hogy a környék rettegésben élt tőlük és a betevőt úgy szerezték meg hogy ellopták.
Ez a cigányok hibája,nehogy már mi legyünk a hibásak.
Ő maguk teremtették meg azt a helyzetek hogy mindenki undorral néz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!