Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti bírjátok Kálmán Olgát?

Ti bírjátok Kálmán Olgát?

Figyelt kérdés
Mit bírtok benne?/Mi bajotok vele?

2013. febr. 4. 21:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Én bírom, és éppen azért, mert a vitapartnereket kordában tartja, nem hagyja őket kibújni a válaszadás alól, szembesíti őket a hazugságaikkal. A közbevágásokra azért van szükség, mert a politikusok kéesek órákig mondani a semmit, hazug módon fényezni magukat, és elkerülni a kényes dolgokat. A műsoridő viszont véges, és a politikusok éppen gyakran erre játszanak. Szóval igenis szükség van arra, hogy konkrét kérdésekre konkrét választ megkövetelje.

Amúgy rettentően felkészült, intelligens, és szellemes. És valóban szép.

2013. febr. 5. 00:59
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Én szeretem benne, hogy a baloldali vendégeken is ugyanúgy fogást akar találni, mint a jobboldaliakon. Ha Szanyi Kapitány elkezd mellébeszélni, fél perc alatt szétszedi. Oszkó Péternek meg minden szava arany, és ezért békén is hagyja.

Jól felkészült, nem fél a konfliktusoktól, és nem kérdez alá a vendégeknek, ahogy azt a hírTV-n, Echo TV-n vagy az m1-en látni.

2013. febr. 5. 03:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha már ATV, akkor szerintem egyértelműen Mészáros Antónia a nyerő. Ő ugyanúgy nem kíméli a riportalanyt, ellenben sokkal elfogadhatóbb a stílusa és meglátásom szerint szakmailag is felkészültebb. Vasárnaponként van a műsora ha jól tudom.
2013. febr. 5. 04:19
 14/20 doboszoli ***** válasza:
80%

Igen!

Morfológiailag rendben van, ez egy jó dolog.

Felkészült, gyakorlott riporter.

Vezeti a műsort,(ez a dolga)megpróbál tárgyilagosnak látszani, persze az ATV jellegéből adódóan ez nem mindig sikerül 100%-osan.

Képzeljük el azt a műsort, ahol Torgyán Józsi bá'-t, vagy Csurka mestert szabadjára engedte volna a riporter...

Néhány éve egy reggeli műsorban Jakupcsek Gabika (akit szintén kedvelek) vallatta (volna) Pokornit, aki természetesen leiskolázta. A képernyő alján futó nézői üzenetekből: "Gabika, ez nem a maga fajsúlya, hagyja meg a Kálmán Olgának!"

2013. febr. 5. 06:53
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Mint érett nő nagyon rendben. Aranyos mosolya van. Főleg amikor flörtöl kicsit aki tetszik neki riportalany. Kérdezni nagyon tud és baloldali szokás szerint mindenbe belekérdez ostromolja a kérdezetteket - mindegy melyik oldalról van. Néha kicsit agresszív kb 5%-ban. Pl. annál a Fideszes államtitkárnál aki obszcén verseket is írt - az már szekálás volt - hogy olvassa fel azokat a műsorban.
2013. febr. 5. 09:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ideális műsorvezető.Csinos nagyon jól tudd beszélni,vitázni pont egy ilyen politikai adóhoz való.Aki baloldallal szimpatizál az kedveli aki a jobbal az nem.Persze,hogy az MSZP fényezi a FIDESZ-t meg lejáratja ezért fizetik.Ha átkapcsolok a Hír tv-e ugyan ez megy csak fordítottan.
2013. febr. 5. 09:53
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért Kálmán Olgát is néha zavarba lehet hozni. :)))

http://www.youtube.com/watch?v=WBva2g3evGk

2013. febr. 5. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem láttam,hogy zavarba jött volna Kálmán Olga.De vendége hatalmas figura volt.Rég röhögtem ennyit:D.
2013. febr. 5. 13:05
 19/20 doboszoli ***** válasza:

Én sem láttam zavart Olga arcán, sem a viselkedésén.

Jól, profin kezelte ezt az idiótát, mint anno Torgyán papát.

2013. febr. 5. 17:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Bírom a stílusát /mint egy pitbull, nem hagyja a másikat/, viszont a kukacoskodása néha idegesítő.
2015. jan. 22. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!