Szerintetek Magyarország hány év múlva tűnik el a térképről?
Figyelt kérdés
Szerintem hogy ha így haladunk, 50-70 év.2009. szept. 3. 22:22
11/18 anonim válasza:
50-70 év? Szerintem ez nagyon optimista jóslat. Szerintem kb. 10-20 év, de az nem valószínű hogy eltűnünk a térképről, csak egy nagyobb összeomlásra lehet számítani. Nézzétek meg: a kb. 10%-nyi cigánysággal már most is óriási problémák vannak, és tudjuk hogy egy-két évtizeden belül ez az arány meg fog sokszorozódni. A klímaváltozás hazánkat kevésbé fogja érinteni, de ez is kiegészítő tényező lehet, a külföldi érdekekkel (földfelvásárlás, nemzeti vagyon eladása), és a kárpát-medencei etnikai konfliktusokkal együtt.
12/18 anonim válasza:
„Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, [...] ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk."
Ady Endre
13/18 anonim válasza:
50-70 év? Szerintem ez nagyon optimista jóslat. Szerintem kb. 10-20 év,
Teljesen igazad van!
Max 15 évünk van aztán szétkapnak.
Gyarmat leszünk 100%ban és rabszolgák.
Hazátlan létünk, csak példa lesz a hasonlóknak!
14/18 anonim válasza:
Szerintem nem 50-70, hanem 5-7 év. Feltéve, ha hagyjuk.... Sajnos sokan még most sem látják, mi folyik itt!
15/18 anonim válasza:
Igen sajnos sokan még ma sem.
17/18 anonim válasza:
Erdélyi magyarként az a véleményem, hogy ha a Jobbikra szavaztok akkor ez elkerülhető s talán újra régi fényében fog ragyogni az országotok! Ha továbbra is a nemzetáruló tolvajokra bizzátok a hazátokat, akkor sajnos azt kell mondjam meg is érdemlitek :(
18/18 anonim válasza:
Én már több olyan Európa-térképet láttam,amin már eleve nincs is rajta Magyarország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!