Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért nem tiltják be a Jobbikot?

Mért nem tiltják be a Jobbikot?

Figyelt kérdés
Múltkor néztem már legalább 20 ország adta be a keresetet,hogy a Jobbikot fel kéne számolni)én is így vagyok vele). Mért nem történik semmi?
2013. febr. 3. 20:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

17 éves fiatalember .

(Utolsó voltam)

2013. febr. 4. 00:31
 22/27 anonim ***** válasza:
89%

Rosssz véleménem van a Jobbikról, nagyon rossz.

De amikor magukat nemhogy demokratának, de a demokrácia védőbástyájának nevező alakulatok (DEMOKRATIKUS Koalíció) egy demokratikus keretek között működő, választásokon képviselői helyeket, polgármesteri székeket szerző, a jelöltállítás szabályait betartó pártot BE AKARNAK TILTANI, a DEMOKRÁCIA VÉDELMÉRE HIVATKOZVA, az maga a megtestesült paradoxon...

Nagyon-nagyon rossz véleményem van az USA-ról, de az igazi demokrácia. Ott a Fehér Ház lépcsőjén hirdetik a feketék/fehérek felsőbbrendűségét (Ku Klux Klán, Árja Mozgalom, Fekete Párducok, Nation of Islam). Érvényes területfoglalási engedélyük van, a fekete/fehér rendőr legfeljebb köp egyet, aztán biztosítja a rendezvényt és elvezeti a rendbontókat.

2013. febr. 4. 07:23
 23/27 anonim ***** válasza:
64%
tiltsunk be mindent ami nem tetszik nekünk, demokrácia powa!
2013. febr. 4. 22:17
 24/27 anonim válasza:
90%
azon kéne elgondolkoznod hogy vajon miért akarja ezt 20 ország. Taláh sz EU kényelmét ne zavarják. És nem nem lehet felosztani. Nem állapot hogy ha a cigány leszúrja a magyart az nrm ´probléma fordítva meg rasszista vagy. Ha a jobbik nincs ezeket nem hallod és ez az egyetlen párt aki felszólal a magyarságért
2013. febr. 9. 22:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Alapítsunk akkor kérdező egy pártot mégjobbik néven! Az sem lesz jobb.

Az a baj hogy túl sok a párt és burjánzik a korrupció.... A Jobbik se egy nagy valami, azok is sötétek, de legalább mondanak valami igazságot!

Az EU meg csak egy púp a hátunkra, beállítanak minket egy olyan sorba ami függővé tesz minket és irányítása alá von mindenkit. Magyarországnak ilyen pártokkal nem lesz jövője. Én nem vagyok gárdista, nem vagyok politika és jobbik imádó... de azt mondom ha választanom kéne a kisebbik rosszat a jobbikot választanám. Elsősorban nem a cigánykérdés miatt... hanem a gazdaságunkért!

2013. febr. 10. 11:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Miért kéne felszámolni? Mert végre valaki rendet rakna itt, hogy ne mindig csak a magyar ember szívjon? Nem tudom, hogy cigány vagy-e, vagy magyar, de ha magyar, akkor nehogy már neked is jó legyen végre a saját hazádban..ugyan, miért :)
2013. febr. 22. 17:50
 27/27 anonim ***** válasza:

bizony sok feligazsag van a jobbik oldalan.

ket fo bune van amiert a tobbi europai jobb oldali part kiutalja:

nyal az araboknak es olyan muszlimoknak akiket o maguk sem kivannak a szomszedba.

fentart illegalis (kuruc info)oldalt ami torvenyserto.

be kellene tiltani...

2014. júl. 17. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!