Mért nem tiltják be a Jobbikot?
17 éves fiatalember .
(Utolsó voltam)
Rosssz véleménem van a Jobbikról, nagyon rossz.
De amikor magukat nemhogy demokratának, de a demokrácia védőbástyájának nevező alakulatok (DEMOKRATIKUS Koalíció) egy demokratikus keretek között működő, választásokon képviselői helyeket, polgármesteri székeket szerző, a jelöltállítás szabályait betartó pártot BE AKARNAK TILTANI, a DEMOKRÁCIA VÉDELMÉRE HIVATKOZVA, az maga a megtestesült paradoxon...
Nagyon-nagyon rossz véleményem van az USA-ról, de az igazi demokrácia. Ott a Fehér Ház lépcsőjén hirdetik a feketék/fehérek felsőbbrendűségét (Ku Klux Klán, Árja Mozgalom, Fekete Párducok, Nation of Islam). Érvényes területfoglalási engedélyük van, a fekete/fehér rendőr legfeljebb köp egyet, aztán biztosítja a rendezvényt és elvezeti a rendbontókat.
Alapítsunk akkor kérdező egy pártot mégjobbik néven! Az sem lesz jobb.
Az a baj hogy túl sok a párt és burjánzik a korrupció.... A Jobbik se egy nagy valami, azok is sötétek, de legalább mondanak valami igazságot!
Az EU meg csak egy púp a hátunkra, beállítanak minket egy olyan sorba ami függővé tesz minket és irányítása alá von mindenkit. Magyarországnak ilyen pártokkal nem lesz jövője. Én nem vagyok gárdista, nem vagyok politika és jobbik imádó... de azt mondom ha választanom kéne a kisebbik rosszat a jobbikot választanám. Elsősorban nem a cigánykérdés miatt... hanem a gazdaságunkért!
bizony sok feligazsag van a jobbik oldalan.
ket fo bune van amiert a tobbi europai jobb oldali part kiutalja:
nyal az araboknak es olyan muszlimoknak akiket o maguk sem kivannak a szomszedba.
fentart illegalis (kuruc info)oldalt ami torvenyserto.
be kellene tiltani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!