A Jobbikos településeken javult a helyzet?
Tiszavasvári , Gyöngyöspata , Hencida...stb
Javult a helyzet?Javult a közbiztonság?
Vannak videók melyekben azt mondják hogy sokat javult a cigányok helyzete Jobbikos vezetés alatt az adott településeken.
"Akkor mindenképpen érdemes a Jobbikra szavazni.
Csak megerősítést kerestem. "
Jólvan. Ha 9 ember mondja hogy nem, 1 meg hogy igen, és a Jobbik igazolására kurucos cikkeket tol eléd, és neked ez elég a bizonyossághoz, akkor gratulálok. Bizonyára nagyon hezitáltál.
Javult a helyzet.
Gyárakat hoztak létre, a közbiztonságot is jobbnak lehet nevezni, és nem utolsó sorban több 10 millió forint nyereséggel zárt a város. (az elmúlt 20 évben csak veszteséggel)
Ezeket honnan tudom? Nem kuruc.info nem Barikad hanem itt élek.
Tessék emberek, itt az elő példa, de nyugodtan cáfoljátok meg őt is!
Köszönöm a segítséget egyébként.
Láthatjátok akkor nagy Jobbik ellenesek, hogy ehhez a kérdéshez írtak olyanok, akik olyan településen élnek, amit a Jobbik "irányít".
És igenis javult a helyzet, még akkor is, ha ez sok embernek szúrja a szemét, mert csak az ATV-ből és a HírTV-ből képes tudakozódni a fotelből, mert lusta kicsit jobban informálódni a dolgokról.Itt a probléma.
Egyébként a Jobbiknak számtalan hasznos ötletét leszavazzák az országgyűlésben, a Fidesz aztán pedig beállítja úgy, mintha a saját ötlete lenne.
Most épp nem jut eszembe, de a múltkor is volt egy ilyen, hogy hallottam a TV-ben, hogy a Fidesz mit talált ki, kapásból rávágtam, hogy a Jobbiké az alapötlet, hisz tőlük hallottam először.
Sajna már nem emlékszem, mi is volt az a javaslat.
Mondta is a Jobbik, ha állandóan másolnák a programot, és teljesítenék is a leírtakat, akkor a Jobbik nem lenne felháborodva, hiszen azok a programok a nemzetet szolgálják.
Tehát még az lenne a legjobb, ha a jó ötleteket meg is valósítanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!