Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmész majd a melegfelvonulásr...

Elmész majd a melegfelvonulásra-parádéra?

Figyelt kérdés
Tudjátok nemsokára itt a homárparádé....
2009. szept. 3. 14:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%

Gratulálok neked!

Szerintem, aki ott dobálózik, az lesüllyed a b*zik színvonalára! Gondolom ha most nagyon sokan megdobálják őket, jövőre biztos nem merik megrendezi. Mikor veszitek már észre, hogy ennek pont a provokáció a célja? A felvonulóknak pont az az érdeke, hogy minél több embert megbotránkoztassanak, és minél nagyobb balhét csapjanak körülöttük!

2009. szept. 3. 16:52
 12/23 anonim ***** válasza:
25%
Én szívesen elmennék, nagyon különleges és extrém, megbotránkoztató esemény. Azok, meg akik jönnek tojással dobálózni, magukat járatják le, nem minket.
2009. szept. 3. 16:58
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

Nekem semmi bajom a homokosokkal egészen addig, míg engem békén hagynak! Én sem tukmálom rájuk az én hetero mivoltomat, én csak azt kérem, ők se erőszakolják rám az ő dolgaikat...

Nem értem, miért kell évente megcsinálni ezt a felháborító felvonulást, amivel nem szimpátiát váltanak ki maguknak, hanem még azok is megundorodnak, akik eddig támogatták őket!

Komolyan, már eszembe jutott : mi miért nem megyünk felvonulni síppal-dobbal-kamionnal-ordító hangszórókkal, mi a családos, gyerekes, normális házasságban élők (úgy látom, már mi vagyunk kisebbségben)?...

Eddig eszembe sem jutott ezzel tüntetni, de akkor már mi is felvonulhatnánk! Nem?!

Undorító, neccharisnyába bújt, vastagon kifestett b*zik ordítják végig Bp. legforgalmasabb útjait???

Mit mondjunk a gyerekeinknek, kik ezek a ... ??? :-P

Nem lehetne ezt az egész b*zi-bulit egy elzárt helyen megtartani, ahová csak 18 éven felüliek léphetnek be és nincsenek olyanok rákényszerítve a részvételve, akit ez nem érdekel??? (Pl.: Hajógyári szigeten)

2009. szept. 3. 17:02
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
Mit mondj a gyerekeidnek? Az igazat. Ezek az emberek homoszexuálisak, transzeneműek, tranfesztiták. Ennyi. Ez az igazság. Ezektől borsózik a hátam "mi lesz ha a gyerek meglátja". Mi lenne? Van ilyen. Méghozzá nem is kevés.
2009. szept. 3. 17:09
 15/23 anonim válasza:
2009. szept. 3. 17:30
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

17:09-nek

"... Mit mondj a gyerekeidnek? Az igazat. Ezek az emberek homoszexuálisak, transzeneműek, tranfesztiták. Ennyi. Ez az igazság. Ezektől borsózik a hátam "mi lesz ha a gyerek meglátja". Mi lenne? Van ilyen. Méghozzá nem is kevés..."

Kedves Beíró!

A gyerekeimet igyekszem maximális toleranciára nevelni, nem csak a más bőrszínüekkel, más vallásúakkal szemben, de pl. a homoszexuálisok illetve transzvetitákkal is megértésre nevelem őket...

De ahhoz, hogy tisztelni tudják bennük a "másságot", ahhoz látniuk kellene, hogy nem kifestett bohócok, hanem ők is emberi lények, nem tehetnek róla, hogy ők másként éreznek.

Már megbocsáss, de egy vastagon kifestett, műszempillás, neccharisnyás, affektáló FÉRFI nem tisztelni való! Mondhatok én bármit, ha a gyerek elhúzza a száját és azt mondja FÚÚÚÚÚJJJ!!!...

Bocs, de így nem tudjuk (a legjobb szándék mellett sem!) toleranciára nevelni a gyerekeinket!

EZZEL a felvonulással a melegek senkit nem fognak maguk mellé állítani és meggyőzni, hogy értsék meg az ő "másságukat"!

2009. szept. 3. 17:41
 17/23 anonim ***** válasza:
*transzvesztiták
2009. szept. 3. 17:43
 18/23 anonim ***** válasza:
96%
"Én szívesen elmennék, nagyon különleges és extrém, megbotránkoztató esemény." - Magyarul a célotok a polgárpukkasztás és a botránykeltés? Értem. És _csodálkoztok_, ha megdobálnak titeket...
2009. szept. 3. 20:36
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
Én nem csodálkozok. Ha ennyi az értelmi színvonalatok, hogy hőbörögve mentek tojást dobálni, csak tessék, aztán köpjétek le magatokat, mert még annyit sem értek, mint egy műszempillás, neccharisnyás pasi.
2009. szept. 3. 21:16
 20/23 anonim ***** válasza:
49%
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy miért nem ott vonulnak, ahol senki sem látja őket? Így nem okoznának kárt mások érzékenységében, és deviánsan is lehet viselkedni a semmi közepén...
2009. szept. 4. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!