Fidesz-Jobbik koalíció lehetséges? Szerintetek működne? Hogy tetszene az ötlet?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 13:54
11/12 anonim válasza:
lehetséges, sőt, eléggé valószínű abból, ahogyan nyaldosnak egymásnak már egy ideje - folyamatos gesztusok a fidesz részéről, pl. az új színház meg szaniszló kitüntetése, a jobbik meg folyamatosan nyal a fidesznek, az örmény-azeri ügytől kezdve a felsőoktatási tüntetések (jobbikosoknál ugye ellentüntetések) kapcsán is.
Szóval ja, abszolút lehetséges, ha a fidesznek nem lesz meg magától a többsége, akkor jó eséllyel jön majd a jobbik, és az eddigiekből adódóan nagyon úgy látszik, a jobbiknak sincs ellenére, hogy széttegye a fidesznek a lábát, ha ezzel a húsosfazékhoz kerülhet.
12/12 anonim válasza:
2017 szeptemberét írjuk, amikor idetévedtem. Látjátok mekkora hülyeségeket vázoltatok itt fel. Most egyre többen a jobbik-MSZP összefogást sürgetik és ennek van nagyobb esélye. Logika nincs benne, mint ahogy a baloldali szavazók fejében sem, azonban nem az ördögtől való, mert beszélgessetek csak el a jobbikos ismerőseitekkel - mindenkinek van egy pár - hogy amíg nem volt Jobbik, addig ők melyik tábort erősítették? Nekem az összes jobbikos ismerősöm előtte MSZP-s, meg SZDSZ-es volt. Mint mondtam logikát ne keressen senki benne, mert számomra teljesen érthetetlen, hogy ha valaki internacionalista, ateista balliberális nézeteket vall, az hogy tér át egyik nap reggelén a jobboldalra, ami ezen nézeteknek pont az ellentétét vallja. Egyetlen dolog van, hogy ezeknek az embereknek a fejében semmiféle világnézeti elgondolás nincs, egyszerűen csak "Orbán takarodj" és más nem számít, akár az ördög is jöhet, csak Viktort leváltsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!