Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az oldalon...

Mi a véleményetek az oldalon működő sok Jobbikosról, akik rendszeresen kérdésként csomagolt propagandával próbálnak itt kampányolni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ja hh.

Akár igazad is lehet.

De te nem szeretnéd a változásokat?"

Mármint A változásokat? Miféle "a" változásokat? Pontosan erről beszéltem a hozzászólásomban, amit utána te és a többi bégető kis jobbikos birka lepontozott nullára.

A ti agyatok jelenleg úgy működik, hogy morcosak vagytok, dühösek vagytok a világra, "valami új kell", gondoljátok, "változás" kell. Mert amit a felnőttek csinálnak, az nem jó, változtatni kell. (ajánlott olvasmány: "Szegény náci gyermekeink" TGM-től. 2004-ben írta és idén lett igazán aktuális.).

"Vagy elhiszed hogy magától minden rendbe jön?"

Soha semmi nem jött rendbe magától, ahogyan attól sem, hogy egy csomóan "a változást" akarták. Az utóbbiból már gyakran lettek rockfesztiválok meg futballszurkolói vereségek, politika még nem nagyon.

"Vagy hogy az igazi mély változásokhoz kell a radikalizmus?"

Igazi mély változásokról a 17 évesek álmodoznak. Nem kell "igazi mély" változás. Egyébként nem is nagyon lehetséges. Olvass utána a történelem "igazi mély" izéinek, csupa borzalmat találsz. Robespierre, Sztálin, Pol Pot. Ők mind igazimélyek akartak lenni. Majd meglátod, hogy vörös khmer forradalom nélkül is rendbe lesznek rakva a dolgok 2010-től.

"És mitől élünk mi álomvilágba?

Mi az ami nem a valós gondokon alapszik és az elképzeléseink nem megfelelőek a megváltoztatásukra?"

Röviden és tömören: kb. semmi.

Teljes mértékben médiabenyomásokon és divaton alapuló világnézetetek van (mint minden fiatalnak), hallomásból, tévéből, internetről "tudjátok", hogy mik a komoly problémák, és ugyanilyen helyekről "tudjátok" a megoldásokat. Konkrétan egy mesében éltek. Most éppen nem nyugtató, andalító mese, mint az a mese, amit a szüleitek éltek a 70-es, 80-as években, hanem rémmese. De attól még szintén mese. Ezt is kinövitek, legalábbis a többségetek, mert többségetek el fog végezni egy egyetemet, vagy szakmát tanul, szembesül a gyakorlati élettel, megtanulja, hogy mi a különbség realitás és duma között. Ez egy készség, nem megtanulható 1-2 nap alatt, nem magolható könyvből, ehhez műveltség és élettapasztalat kell.

Nagyképűnek hangzik, amit mondok? Nem lehet egyszerűbben mondani. Mert ezen az oldalon ömlik a sok hülyeség a Zeitgeisttől a Peak Oilig, a Szabadkőműves Világösszeesküvéstől Hitler nagyszerűségéig - túl sok hülyeség, az élet túl rövid mindezt lépésről lépésre cáfolni. Az egyetlen, ami marad, a remény, hogy kinövitek, és nem nő fel Magyarországon egy Jobbik-generáció, egy halálosan lelkibeteg, gyűlölettel teli, paranoid generáció.

"És mi a te elképzelésed mert azt a legkönnyebb mondani hogy ez álom, az meg nem jó!"

Ha festeni akarsz, vagy verset írni, akkor álmodozz. Ha a politikához kívánsz hozzászólni, inkább művelődj.

2009. szept. 4. 02:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Na fügyi kisfiam, egy 40 éves emberrel beszélsz úgy hogy a fajtádhoz teljesen hű maradsz.

Te valami csökevény vagy aki nem akarja észrevenni hogy így egyszerűen nem mehet tovább.

Egy értelmes érvelésed nincs csak ideológiai lózungjaid.

Valami bal liberális gyáva barom vagy akinek egy e-mail cím sincs kibiggyesztve miközben nem érvel vagy igyekszik meg győzni hanem degradál. TE mit tapasztaltál eddig a világból hogy még elképzeléseid sincs a lehetőségekről.

Vedd már észre hogy van a világon más hely is ahol az emberek jobban élnek,és ha jobbat nem tudsz akkor legalább nézd meg hogy vajon miért.A legidegesítőbb ember vagy akivel eddig itt találkoztam. Persze mit is lehet várni attól aki csak az ATV t nézi és más hír anyag a tönkölt fejébe már bele sem fér hogy összevesse!

Vagy fáj hogy lejárt az időtök !

Vagy tanulj meg érvelni és megvédeni azt amiben hiszel vagy maradj csendbe de semmi esetre ne engedd meg ezt az akcentust magadnak mert nem tudhatod kivel hoz össze az élet. Ahogy említettem én egy 40 éves ember vagyok és jobbikos de hiába is mondanám hogy még egy 16 évest sem lehet lehurrogni hogy te hülye vagy ehez az SZDSZ en felcseperedett agysejtjeiddel és aroganciáddal nem értenéd. Az hogy te meg vagy keseredve az a te kis jelentéktelen problémád.

2009. szept. 4. 03:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Még annyit!

A mifajtánknál szokás megvédeni a fiatalabbat és a gyengébekket, úgy hogy ezt a hangnemet ne engedd meg magadnak. Ha engem sértegetsz , én meg tudok válaszolni ha innentől ilyen hangnemet allkalmazol egy ifjú társammal akkor is én fogok válaszolni.

2009. szept. 4. 08:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Húh, rögtön de keménykedősre vette valaki a figurát, főleg hogy az előbb említett 'még egy e-mail cím sincs kibigyesztve' rád is vonatkozik öreg. És rögtön jön a te fajtázás, meg a mifajtázás, meg a fenyegetőzés, nagy fiúkám. És sajna elég tipikus jobbikos tempó ez
2009. szept. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!