Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt miért nem közölte sok...

Ezt miért nem közölte sok orgánum "Izrael és az ENSZ - újra szembemennek"?

Figyelt kérdés

"Példátlan a világ országai között Izrael állam azon magatartása, ahogy lerázza magáról a kritikát, ahogy felülemelkedik minden bírálaton, és bárki bármilyen kifogásolnivalót talál az izraeli politikában, arra nyomban ráragasztják az antiszemita vagy fasiszta bélyeget. "

[link]

2013. jan. 31. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

Az a gond, hogy már megint egy értelmetlen kérdés lett feltéve, ami uszításon kívül semmire se jó. Te is tudod, hogy mi lesz ebből hamarosan, igaz? Oda-vissza anyázás, mocskoszsidózás,a helyett, hogy értelmesen vitatkoznánk a kérdésről.

Mondjuk úgy kellett volna megfogalmazni a kérdést, hogy "miért vonult ki Izrael az ENSZ ülséről", vagy "mit kifogásolt az ENSZ az izraeli eseményekkel kapcsolatban".

2013. jan. 31. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Mert van egy ilyen törvény (csak még senki nem tud róla), hogy

"Izraelt szeretni állampolgári kötelesség." (Ptk 14/56 §321, 8. bekezd.)

Ugyanezen az oldalon jegyzik ezt is:

"Az Izraelt nem szerető illetve kritizáló személyek automatikusan Adolf Hitler és Szálasi Ferenc követőinek minősülnek." (Ptk 15/01 §322 1. bekezd)

2013. jan. 31. 09:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, mert nem az a kérdés.

Az nyilvánvaló hogy Izrael egyre jobban elszigeteli magát ezzel a politikával, hiszen a vak is látja hogy visszaél a holokauszttal. Hogy semmi másra nem használja a hangzatos "náci fasiszta stb" szavakat csak hogy az érdekeit érvényesíthesse.

A kérdés pont az, hogy az orgánumok egy jelentős része miért titkolja el ezeket a híreket. Amelyek fókuszáltan rávilágítanak hogy mitől is náci az akit Izrael annak nevez!

2013. jan. 31. 09:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélem kiéreztétek az iróniát az előzőből és nem ugrotok nekifutásból a torkomnak.

Amúgy a tököm tele van vele, hogy engem életem során ~50-szer náciztak le, tudtam meg, hogy jobbikos vagyok, mikor egy rossz szót szóltam erre az aprócska agresszor államra.

Pedig aztán baromi messze vagyok Hitlertől, Szálasitól meg Novák Elődtől olyan példaképekkel, mint Marx, Engels, Lenin, Trockij, Castro, Guevara...

(Az persze más kérdés, hogy a magát baloldalnak hazudó milliárdosokból álló maffia MSZP-LMP-DK és a többi senkiházi egytől-egyig Izraelimádók. De ők nem is Igazi balosok...)

2013. jan. 31. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Látom közben bekommenetletél. Sebaj.

Igen, ha nem szimpatizálok Izraellel rögtön náci vagyok.

Egy nagy országos tévéadó vagy újság, vagy egész orszáégok kormányai, ha nem elég erős államról beszélünk, mint kis hazánk, nem vállalja be a náci bélyeget inkább kuss a neve és Shalom Israel!

2013. jan. 31. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
emlékezzünk hogy pár éve a Goldstone-jelentést is széttépték a Knesszetben. Iszonyatos arcátlanság amit művelnek, de NEKIK LEHET.
2013. jan. 31. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
És persze, hogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak, ezért megy a sumákolás, ha Izrael összeütközésbe kerül az ENSZ-szel. A "Náci vagy!" mondattól való félelelm olyan mélyen az újságírók/kormányok lelkében van Jeruzsálemtől északnyugatra, hogy inkább hallgatnem MINDENRŐl, ami "szegény zsidókat" rossz színben tünteti fel...
2013. jan. 31. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!