Az Orczy tér mennyire veszélyes éjszaka egy fiatal lánynak?
Figyelt kérdés
Holnap éjfélkor az Orczy térre (VIII. ker.) kell mennem, Egy 23 éves lánynak ez veszélyes? nyugtassatok meg, hogy semmi sem igaz a VIII. ker-ről szóló legendákból.2013. jan. 30. 18:50
11/16 anonim válasza:
Jó nagy marhaságot mondtak neked. Az a dzsumbuj kellős közepe... Csak nem gyalog akarsz végigsétálni? Ez valami túlélőtábor belépő feladata lesz?
12/16 anonim válasza:
Budapest bármely része veszélyes lehet éjszaka egy fiatal lánynak!! Te nem nézel híreket??Ha muszáj menned nagyon vigyázz Magadra, legyen nálad paprikaspré valami zsebkés ha lehet
De ha teheted ne menj egyedül!!!!!
13/16 anonim válasza:
Én még nappal se merészkednék be oda,nemhogy éjszaka.Egyik volt csoporttársam arra lakott és azt mondta,hogy ha este 9 után érne haza,akkor inkább ott alszik valakinél,mert elég veszélyes az a környék.Bármi dolgod is van arra,ne menj.Miért nem tudsz vele nappal találkozni és valami normális környéken?Meg akar ölni?
14/16 anonim válasza:
Veszélyes. A saját érdekedben mondom, ne menj oda. Nem hiszem, hogy bármi olyan fontos lehet, ami miatt oda kell menned. Kerüld el azt a helyet. A lehető legkomolyabban mondom, a lehető legnagyobb jóindulattal.
15/16 anonim válasza:
Úristen ekkora idiótákat...xDD
Úgy beszéltek, mint ha Damaszkusz vagy Bagdad egyik kerületéről beszélnétek...xD
Én majdnem minden este kint vagyok orczyn- és semmi nem történt velem, nem raboltak ki, nem vertek meg, és még nem is kérdeztek semmit...ennyi erővel ugyan ezt el lehet mondani a blaháról is...sőőt a Blaha durvább az Orczynál...
16/16 anonim válasza:
a blaha annyiból jobb, hogy ott fut a metró plusz a 4-6-os vili, így még este is sok ember fordul meg arra. persze az s egy szar környék.
nah túlélted kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!