Mi a vélemény a Fidesz izraelita kampánytanácsadóiról? George E. Birnbaumról és Arthur Finkelsteinről?
Csak azt nem értem mitől lényeges információ itt az izraelita szó? Két ember kampánytanácsadással foglalkozik. Tegyék, nem értem ez miért gond. Engem sokkal inkább zavar az, hogy ezt a szolgáltatást ennyi pénzért a fidesz igénybe veszi.
Nem a krva gonosz azért mert fizetnek neki.
Nekik szabad, sőt kötelező a látkörük szélesítése, új kampánystratégiák elsajátítása céljából. A többiek, ha akár csak a sablonos diplomáciai szövegen kívül (bár lehet, hogy kódoltan már akkor is szervezkednek) egy szót is váltanak a Föld bármely más országának lakójával, az csakis a magyarság elleni (spekulánsok által végrehajtott) támadást jelenthet.
Ezt az egyszerű összefüggést miért olyan bonyolult felfogonod kedves kérdező?
Mondj el őszinte bűnbánatod jeléül 3 Miviktorunkat de tüstént, különben nem olvasnak fel neked az Alaptörvényből lefekvés előtt.
Elfogadok origós, idexes, sőt, népszabadságos, atv-s linket is.
A galamus ehhez kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!