Hogyan legyek politikus? Valaki ellátna tanácsokkal?
15 éves vagyok és politikus szeretnék lenni történelemből nagyon jó vagyok nem tudom hogy milyen iskolába menjek..
jelenleg sportmenedzsernek tanulok..és nem tudom hogy lehetek-e még politikus..és most nem ilyen válaszokat kérnék hogy " hazudj jól meg stb..
egyébként szerintem ez egy jó elv is mert jól hazudok és bármit elhitettek az emberekkel..Na szóval azt szeretném megtudni hogy milyen iskolába menjek majd tovább meg hogy ez nem-e baj hogy jelenleg sportmenedzsernek tanulok íratkozam át esetleg valami más iskolába..
jelentkezésnél előnyt jelent:
- erkölcstelen
- valóban jól kell tudni hazudni nagyon hihetően
- nagyon jól kell improvizálni ugyanis ha kiderül a hazugság nagyon jól kell mellé beszélni (nem egy politikus bukott el ennél a pontnál)
- és főként gyomor (pofa kell a sok hazugsághoz)
mondtad hogy ilyeneket ne írjunk. de ez sajnos nem vicc. ismerek aki ott dolgozott sajtó marketingest, azt mondta még ahhoz is gyomor kell. ott is hagyta. reklámozni kell a hazugságot és átcseszni az embereket.
nem hülyék a politikusok nem ment el az eszük tudják hogy valótlant mondanak.
mindezek után ha még van kedved akkor a mostani politikusok elveszik. szerintem nem szeretnének konkurenciát. a politológia sem kapott államilag támogatott helyet az egyetemen. vagyis hogy viktor szavával éljek, kapott, csak 4 millió pont kell hozzá. szóval van, csak kell 2 diploma előtte, meg 3 nyelven kell anyanyelven beszélni hogy bejuthass.
ja és az első válaszon besz*rtam nagyon jó! háhá xDxD
az első kritérium teljesítése után valóban egyszerűbb lesz elhelyezkedned xDxD
#2-es voltam
Köszönöm a normális válaszokat:)
Egyébként ezzel tisztában vagyok hogy a származás nagyon fontos! Magyarországot sajnos nem a magyar uralj hanem a ...... gondolom tudjuk kikről beszélek..
Engem érdekel Magyarország gazdasági helyzete is és minden ami politikával kapcsolatos.Szeretnék segíteni az embereknek:) És ezt csak úgy mellékesen szívem szerint egyik párttal sem értek teljesen egyet..
"Szeretnék segíteni az embereknek:) "
hazudsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!