Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehet kezdeni azokkal,...

Mit lehet kezdeni azokkal, akik elhisznek ilyeneket?

Figyelt kérdés

"""Meg hogy az egyetemektől elvonták a támogatások harmadát""

Jaj. Már megint az mszp lejáratókampánya .

Már nagyon unalmas!!! Mégis baromi sokan badölnek!!!

27 milliárdal többet szavazott meg a költségvetésből az ideji évre a parlament."

Oké hogy liberalizmus van, mindenki azt csinál amit akar, DE CSAK ADDIG, amíg másnak nem rossz. Ez már bőven káros a társadalomra.

2013. jan. 28. 00:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Ennyit a pályakövetésről ... Gondolom, te se végeztél még ezért ragaszkodsz a számokhoz... én is így voltam anno mint te!"

Én a saját szakmámról tudom a viszonyokat. Sokan már BSC képzés alatt állást találnak. És pályakezdőként a 200 nettó nem kiemelkedő.

De akkor mégis mit csináljanak?

"Pálya követés nézd meg 300 ember egy 1-2000 fős karról édes kevés mintának"

És ami ezt illeti érdemes lett volna beleolvasni. A válaszadók teljes létszáma 20.453 fő.

2013. jan. 28. 21:50
 32/34 anonim ***** válasza:
Ez a szám a végzettek kb 25-27%-a. Ugyanis 2008 és 2010 végzetteket vették.
2013. jan. 28. 22:14
 33/34 anonim ***** válasza:

"Legyen elitképzés ahova a legjobbak ösztöndíjjal bejutnak.Olyan szakokon amire van igény.A többi meg akikek nem a teljesítmény miatt vesznek fel, fizesse meg az oktatását."

No de mi alapján döntöd el, hogy ki legyen az "elit"?

Épp ez a probléma! Az "elit" ! Aki diplomálya mellé egy kis észt is szerez, annak má zsírozva van a kűfődi munka!

Nekünk, Magyaroknak meg itt marad a selejtje. Velük gyógyíttatjuk magunkat, belőlük választjuk vezetőinket. És ez az elmúlt hatvan év eredménye. Sportteljesítményekért nem adnék senkinek diplomát. Amiről most szóltam, az épp azért van, mert ez veti fel az intézmény jóhírét. Ahonnan nem lehet nevezetes munkát kapni, annak az iskolának nincs is jóhíre.

Meg kelle kötni őket mint a kutyákat, hogy ne lófráljanak szerte a világban!

2013. jan. 30. 14:23
 34/34 anonim ***** válasza:

"Meg kelle kötni őket mint a kutyákat, hogy ne lófráljanak szerte a világban!"

Nem ez a megoldás. A megoldás az, hogy olyan körülményeket kell teremteni, hogy NE AKARJANAK ki menni. Mintha a diplomásokat büntetnék azzal, hogy itt szar.

2013. jan. 30. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!