Ha jól látom a cigányok hadsereget toboroznak vajon a mi rovásunkra?
dicsak dalfics ezsredzs.
Vygetek mádzsárok.
tényleg le vagy maradva. :D
bár én azért megnézném, kíváncsi vagyok, mi lenne abból, ha egy X hektáros lezárt területre kimegy a magyar gárda és a roma gárda. és akkor reality show, élő közvetítés, hogyan marják egymást.
#4 - azt én is megnézném. Mindenkinek pontosan egy méter hosszú colos vascsövet a kezébe és indulhat a menet.
(Persze a Magyar Gárdának szurkolnék, de ezt csak zárójelben vallom be, nehogy "rászisztá mádzsár"-nak legyek nyilvánítva hirtelen...)
Ez az idióta írni is alig tudott. Érdemes megnézni a facebook oldalát, (nem tudom hogy még létezik) jobb mint egy Stand Up Comedy maraton. Egy 4 soros szöveget fél óra alatt tudtam dekódolni.
Egyébként kétlem hogy ebből bármi is lenne a jövőben. Tény hogy a cigányoknál nagy az "összefogás" de a szervezettség béka segge alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!