Miért olyan fontos Orbánéknak a hajléktalanok üldözése?
Sajnáljuk a hajléktalanokat mert sok van aki önhibáján kívül került az utcára, de egyrészt rontják az amúgy sem túl szép aluljárók látványát másrészt vannak hajléktalan szállók (tudom meglopják egymást stb..nem kell bemutatni)
De lehet,hogy egy szívtelen köcsög leszek egyesek szemében de engem zavarnak.Zavarnak,mikor kéregetnek,mikor kiírják a dumáikat,hogy beteg és nem tud pénzt szerezni (persze valahonnét neki is kell, értem én) de ez igazából még elviselhető lenne,csak mikor beszólogatnak meg késelgetnek vagy rabolnak, na az már gusztustalan.S bárki bármit mond sok ilyen van...
Az ellenzők hogy oldanák meg ezt a problémát?
Ideje lenne már tenni valamit, mert nem lehet végig menni a városon anélkül hogy nem botlanál mindig bele egybe.
Persze aki beszól az nem utazik nyáron a 4,6-oson az 50 fokba, és nem ismeri a helyzetet.
Fogadd be vagy támogasd őket, de valamit ideje lenne már kezdeni velük mert szégyen ami most van.
Mert a közvéleménynek bejön a földön fekvők rugdosása.
Orbán pedig, ha kenyér már nincs is, legalább cirkuszt folyamatosan biztosít a népnek.
"Mondjatok más megoldást, emberi jogok dicső védelmezői!"
Olyan jogi és gazdasági környezet megteremtése, ami segíti a munkahelyteremtést, nem pedig akadályozza. Sajnos a jelen kormány a munkahelyteremtés legnagyobb gátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!