Miért kell genetikailag módosított növényeket ültetnünk? Bajnai Gordon nagyon rákattant.
Figyelt kérdés
Miért nem jók a régi magyar fajták?2013. jan. 22. 17:50
22/29 anonim válasza:
Még mindig várom a forrásokat... Nem találjátok, fideszbirkák?
23/29 anonim válasza:
Birka vagy te! (Nem vagyok fideszes.)
25/29 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mondta-e, de én nem találom a bajnai tervezetében ... a hatályosban meg benne van. [link]
Szal elég valószínű, hogy a gm mentesség prioritását nem érzi fontosnak. Ezért ő csak egy feles törvényként fogja fel ...
26/29 anonim válasza:
Miét kellett a kereket faltalálni. Amennyibe Isten azt akarta volna, hogy guruljunk alánk teremtette volna. Azt a fúziós reaktort ami meg a fejünk fölött van és bőrrákot okoz szereljék le. A Zöldek láncolják magukat a napágyaikoz és addig ne mozduljanak amíg el nem távolítják. A dihidrogén oxidot is tiltsák ki az életünkből. Bizonyíthatóan több ember halálát okozta mint az LSD vagy a marihuána. 20 év letöltendő szabadságvezéssel büntetném aki ezt az igen veszélyes szert terjeszti vagy birtokolja.
27/29 anonim válasza:
Na, úgy látszik még mindig nem került elő semmi, ami alapján a kérdező feltette e kérdést. Hogy mire kattant rá Bajnai Gordon, azóta sem tudjuk biztosan. De hogy a narancsos birkák az álhírekre boldogan rákattannak, és ész nélkül bégetnek rá, újfent bebizonyosodott.
28/29 anonim válasza:
hahó már leírtam azzal, hogy kiveszi az alkotmányból garantálja, hogy bármelyik 50% többségű kormány engedélyezze a gmo-t ... Érdekes, hogy az azonos neműk házasságát viszont alkotmányban akarja rögzíteni, érzed a prioritást, nem?
29/29 anonim válasza:
tegnap 18:40 Sajnos Bajnai Gordon be fogja vezetni a gmo kukorica termesztését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!