Ha az MSZP és a Fidesz mindent elloptak, mi marad majd az LMP-nek és a Jobbiknak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 02:37
11/19 anonim válasza:
Amit maguknak felépítenek ,de nem szemérmes a jobbik sem,ha az eu -s-pénzből kell megélnie!
12/19 anonim válasza:
Jól bebaxott nekik
a mártélyi búcsú
ellopták a csacsit
nyereg-szrszámostúl.
Nem maradt más nekik,
csak az apjuk faxa,
nyergeljék hát azt fel,azon mennnnnyenek haza...
14/19 anonim válasza:
A ballib adott el és tapsolt el mindent.2032 után perelhetik a Fideszt.
15/19 anonim válasza:
Már elnézést kérek, de a kötvényeink eladása azt jelenti,hogy kölcsönt vettem fel ill. az országra "jelzálog" lett tetetve! Nehogy már hülyére tudjon venni . Lehet,hogy az analfa béták ezt beveszik ,de mi nem.
16/19 anonim válasza:
Én analfabétaként tudom, hogy a jelzálogokat,hiteleket,ígérvényeket kommunista és szoclib kormányok követték el.És Antall József ,akit mágneses sínre tettek a frissen izraelbaráttá lett elődei.
17/19 anonim válasza:
16/16 Akkor még kutassál,de ne ott ahol nem a párt diktál. Jelige: Ne higgy senkinek,még anyádnak sem.
18/19 anonim válasza:
Pereljétek a Fideszt.Aki lopott,HALJON ÉHEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!