Önnek szimpatikus volt anno Gyurcsány?
az elején igen. intelligensebbnek tűnt, mint orbán.
de mivel nem csináltak semmi hasznosat, mostmár nem bízom egyikben sem.
számomra már a kezdetektől nagyon ellenszenves volt
testbeszéd... stb.
aztán láttam egy dokumentumfilet ami csak megerősített
( [link] )
nem csak volt - most is az.
tény, hogy rengeteg hibát vétett ő is csak emberből van...- de a rendszerváltás óta ő az egyetlen politikus, akinek volt előremutató jövőképe.
ki akarta vonszolni, ezt az urambátyám országot a langyos pocsolából, hogy végre valóban elindulhassunk európa felé.
az igazán nagy hibája a türelmetlenség volt, (vö. II. józsef...) nem vette figyelembe, hogy még mindig kádár népe vagyunk, jobban szeretjük a langyos szart, mint azt, hogy tegyünk is valamit a közért.
persze az sem elhanyagolható tényező a bukásában, hogy a saját pártja legalább annyit (ha nem többet) dolgozott ellene, mint az ellenzék.
meg vagyok győződve arról, hogy nem is kevés idő múlva, mint pozitív figuráról fogunk róla megemlékezni.
(bokros is maga volt az ördög még néhány éve, ma meg még miniszterelnöknek is elfogadná a "nép", ha az mdf nem "találja" meg, ma nem lenne képviselője az ep- ben)
nagyon bízom abban, hogy vissza fog térni a politikához - addigra talán elég érettek leszünk ahhoz, hogy megértsük a szándékait. (tudom, optimista vagyok...)
"de a rendszerváltás óta ő az egyetlen politikus, akinek volt előremutató jövőképe."
Pedig egy hátrafelémutató jövőkép, vagy egy előremutató múltkép, na az lenne ám a trouvaille.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!