Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a képviselőkre nem vonatkozik a tilalom és erre adott kormányindok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 16. 18:35
 1/3 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Teljesen jellemző a politikusokra ez az aljasság.

Nálunk ugye demokrácia van, ahol minden ember egyenlő, azonos elbírálás alá esik.

De úgy látszik tényleg vannak akik "még egyenlőbbek".

És persze ezek mutatnak példát nekünk, és ők mondják meg, hogy NEKÜNK hogy kell élnünk...

GUSZTUSTALAN!!!

2013. jan. 16. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"ők mondják meg, hogy NEKÜNK hogy kell élnünk... "

Nekem ugyan nem. Szarom én le a képviselőket a törvényeikkel együtt. Kiléptem a rendszerből, amit tudok megtermelek és tíz éve a kormány adózik nekem.

2013. jan. 16. 19:21
 3/3 EagleHUN ***** válasza:

Először is mint magánszemély fölháborítónak tartom a dolgot.

Másrészt abban sajnos igaza van a cikknek hogy nem gyakorol az állam munkáltatói jogokat a képviselők fölött, mivelhogy választották őket, ezért amit kapnak az tiszteletdíj és nem bér.

Harmadrészt viszont azt mondatja velem a logika hogy adót fizet belőle? TB-t nyugdíj járulékot stb... fizet belőle?

Akkor kelljen neki is eldönteni hogy mit szeretne inkább kapni, tisztelet díjat vagy nyugdíjat.

Végül is nem kötelező képvisel(él)ősködnie, lehetne átlag nyugdíjas is.

Szóval menjenek a P...-ba már az ilyen egyenlőséggel.

2013. jan. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!