Kinek van igaza? A tanároknak és iskola igazgatóknak (akiknek egyébként megtiltották, hogy a médiának beszéljenek), akik látják a mindennapos gondokat, vagy Hoffmannak aki szerint minden rendben van?
Figyelt kérdés
Hoffmann szerint
És amit tapasztalnak:
Viszont érdekes, hogy a kormány szerint mindig minden rendben van amihez ők nyúlnak, még akkor is ha az ellenkezője bizonyosodik be. LSD újra recesszió, ezt Matolcsy úgy értelmezte, hogy valójában ez is növekedés.
2013. jan. 16. 11:30
1/3 anonim válasza:
A pedagógusok igen érdekes rétege a társadalomnak. ők minden társadalmat kiszolgálnak ép ezért elvárják tőlük a szolgalelkűséget. Motto: Mi mindent eltervezünk ,előkészítünk és nektek csak végre kell hajtani. Gyakorlatilag a fenekük ki volt nyalva, a megbecsülés és a társadalom elismerése övezete őket egy darabig, csak ez elmaradt. Hofi szerint azért nem fizették meg a munkájukat, mert az megfizethetetlen volt. Most rájöttek arra, hogy a tapasztalatuk és a véleményük semmit nem ér és a társadalomban leértékelődtek mivel a szakma felhigult. Ezt látja és tapasztalta a fidesz és jobbnak látja, ha kihagyja őket az átalakításból, mert láthatóan még egymás között is megosztó közösség.
2/3 anonim válasza:
Bocsánat, én eddig úgy tájékozódtam, hogy az iskolaigazgatói meg ilyen jellegű, operatív helyeket már rég narancshuszárok töltötték fel. Akkor most mi van?
3/3 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi. A lényeg az,hogy jól és az elvárásónak megfelelően menjen a szekér .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!