Mennyivel lett rosszabb asz iskolák helyzete január 1-től?
ma 16:16
A januári béred február elején kapod meg.
Jól lenyúlt valaki titeket szegénykém mielőtt lelépett.
Ezt a bért még az előző fenntartótól kaptad, tehát örülj, hogy megszabadultál tőle.
Utolsó nincs igazad mindent átvettek az iskola pénzét és a fizetést is egyszerre.
Nekem 6000Ft plusz az iskolába menzán levásárolható 5000Ft-tal lett kevesebb a fizetésem.
ma 16:16
"A januári béred február elején kapod meg."
Nem mondod? A decemberi bérekről beszéltem.
"ma 16:16
A januári béred február elején kapod meg."
És mielőtt kiosztanál, hogy azt meg az előző fenntartónak kellett volna fizetnie közlöm, hogy nem. A decemberi bérek az idei költségvetést terhelik. A tavalyit a 211. decemberi érintette. Nem véletlenül fényeskedett Rózsika a médiában hangosan hirdetve, hogy januárban minden pedagógus (majdnem) rendben megkapta a munkabérét.
Közoktatásban dolgozom egy általános iskolában.
Az igazgató nem vált feleslegessé, mert a KLIK-es dolgozók (pedagógusok,iskolatitkár)esetében továbbra is ő gyakorolja a munkáltatói jogokat úgy mint előtte.
A technikai dolgozók viszont nálunk két önkormányzati céghez kerültek. A karbantartás, a takarítás és a nem KLIK-es gazdasági-munkaügyi feladatok kerültek el más "céghez". Nekem annyiban romlott h valószínűleg munkanélküli leszek (meg a gazdaságis kolléganőm is), mert eddig én munkaügyesként dolgoztam, de a feladataim átkerültek a KLIK-hez és csak az ő dolgozójuk láthatja el - iskolatitkár.
Egyébként káosz van, nincs még wc papír sem, semmit sem lehet venni, mert még nem tudni kinek kérjük a számlát, nincs tisztítószer, irodaszer, semmi ami a napi munkához kell.
Ahogy én látom megint olyan álláshelyeket építenek le amire szükség lenne. És maradnak olyan emberek akik napi 5-6 órát nem csinálnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!