Miért hiszik az emberek azt, hogy a jobbik elhozza az aranykort?
Elnézést, de nem látom indokoltnak Bajnai tervét, miszerint a minimálbért 66.000-re kéne csökkenteni.
Azt se látom, miért fáj a baloldalnak a mostani rezsicsökkentés. Ezt is ellenzik.
Ezeket csak azért írtam ide, mert hamarosan választás. És így indulnak neki? Nem értem, hogy így hogy akarnak szavazókat szedni.
"Szavazzatok Bajnaira!"
Bajnaira épelméjű ember sohasem szavazna. Azt az embert már rég fel kellett volna lógatni.
Azert, mert az embereknek kell valamiben hinniuk.
Minden kozossegnek 2 alapveto dologra van szuksege: Egy ellensegkep, es egy dicso-kep. A jobbik begadja mindkettot.
Az ellensegkep a zsidosag + mindenki aki sikeresebb nalunk, a dicsokep meg mindenki, aki elv-kommunista ellenes.
Szociologia.
"Szabosz válasza:
Én a jobbikra szavazok nekik legalább van programja.Többi párt maffiózó saját zsebre dolgoznak meg eladják az országot a külföldieknek."
És mégis milyen programja van?!
A IV. Béla terv egy üres frázispuffogtatás, semmi olyat nem ír, hogy mit és hogyan fognak megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!