Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik az emberek azt,...

Miért hiszik az emberek azt, hogy a jobbik elhozza az aranykort?

Figyelt kérdés
Csak szájuk van. Ha arról lesz szó, összeállnak a Fidesszel 2014ben.

2013. jan. 15. 07:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Én nem várok aranykort már semmitől, de hiszem hogy a Jobbik mérsékelne sok problémát.
2013. jan. 15. 10:38
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Elnézést, de nem látom indokoltnak Bajnai tervét, miszerint a minimálbért 66.000-re kéne csökkenteni.

Azt se látom, miért fáj a baloldalnak a mostani rezsicsökkentés. Ezt is ellenzik.

Ezeket csak azért írtam ide, mert hamarosan választás. És így indulnak neki? Nem értem, hogy így hogy akarnak szavazókat szedni.

2013. jan. 15. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

"Szavazzatok Bajnaira!"

Bajnaira épelméjű ember sohasem szavazna. Azt az embert már rég fel kellett volna lógatni.

2013. jan. 15. 15:21
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Mert tőlük még nem kaptunk pics@nrúgást.
2013. jan. 15. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

Azert, mert az embereknek kell valamiben hinniuk.

Minden kozossegnek 2 alapveto dologra van szuksege: Egy ellensegkep, es egy dicso-kep. A jobbik begadja mindkettot.

Az ellensegkep a zsidosag + mindenki aki sikeresebb nalunk, a dicsokep meg mindenki, aki elv-kommunista ellenes.

Szociologia.

2013. jan. 15. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:

"Szabosz válasza:

Én a jobbikra szavazok nekik legalább van programja.Többi párt maffiózó saját zsebre dolgoznak meg eladják az országot a külföldieknek."

És mégis milyen programja van?!

A IV. Béla terv egy üres frázispuffogtatás, semmi olyat nem ír, hogy mit és hogyan fognak megvalósítani.

2013. jan. 16. 18:19
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
Az aranykort nem a Jobbik hozza el. Az aranykor már megkezdődött. Hamarosan kormányra kerül a Jobbik és elkezdődik a változás.
2013. jan. 20. 10:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem a jobbik hozza el te marha! Az aranykor 2012.12.21. vette kezdetét!
2013. szept. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!