Ha olyan nagy a szegénység, akkor, hogy létezik, hogy a metrón kb minden 5. -ik ember a legújjabb Iphone-t nyomkodja?
Metrón egyáltalán nem a csóróbbja utazik, hanem többnyire a budapesti fiatalok és középkorúak, akiknek a belvárosban van munkájuk vagy oda járnak egyetemre - így ott a felsőbb középréteg utazik, és itt magasak is a fizetések országos viszonylatot tekintve. Nézd meg a buszokat, amik kőbányára zötyögnek ki az iparterületekre, teljesen más lesz a kép telefonokat illetőleg.
Ráadásul a belvárosban elég sok a külföldi is.
Hitelből könnyű vagánykodni. Gyakorlatilag már 0 ft-ért utánahajítják az embernek. A gyerekeknek meg megveszi apuci anyuci, sőt még a hitelt is fizetik, meg a havidíjat. Az iPhone pedig egyre elterjedtebb, már nem csak a gazdagok mobilja.
Én ugyanezt a kérdést az autók szemszögéből vizsgálnám. Ha olyan nagy a szegénység, hogy lehet, hogy minden 2. kocsi valami luxusterepjáró, audi , merci, vagy bmw. Gyakran megyek autópályán és ha előzök valamit, akkor 99,9 %, hogy valami ilyen autó villog mögöttem, hogy húzzak a fenébe.
Van itt pénz, csak egy szűk társadalmi réteg ül rajta...
#12-es így van. van elég pénz itt csak k*rva szarul van elosztva.
egyébként nekem is okos telefonom van android ami 1000x jobb mint az a kocka iphone, 10 ft volt, mindenre jó.
Murr:
A 90 ezres fizummal nem épp érzem magam felsőbb középosztálynak és én is metrózom...
Hidd el van pár módosabb ismerősöm,eszükbe sincs betenni a lábukat a metróba,mert fújj ott vannak az aluljáróban a csövesek,meg nem fogja büdös izzadt emberek hónalját szagolni a tömegben...Ül a légkondis kocsijában...
"Ha olyan nagy a szegénység, akkor, hogy létezik, hogy a metrón kb minden 5. -ik ember a legújjabb Iphone-t nyomkodja?"
Ha olyan nagy a gazdagság, akkor hogy lehet, hogy a hajléktalanszállón és az utcán élők közül minden második ember rendszeresen éhezik?
ma 14:16
De azért igazuk is van. Ha van kocsijuk és tudják fizetni a benzint akkor miért járjanak tömegközlekedéssel? Bátyám is alig várta, hogy újra autót vegyen. Gyűlöli a tömegközlekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!