Hatással lett volna a Magyar Skinheadmozgalomra ha Rákosinak a börtönben nem hullik ki a haja?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 02:17
2/10 anonim válasza:
már nem azért de rákosi zsidó volt...
3/10 A kérdező kommentje:
Oké oké de mégiscsak ő volt az első skinhead!
2013. jan. 11. 08:04
4/10 A kérdező kommentje:
Nem pedig Hitler bármennyire is Náci volt, neki a börtönben nem hullott ki a haja...
2013. jan. 11. 09:13
5/10 A kérdező kommentje:
Igaz én azt hallottam hogy Hitler is zsidó volt...
Vagy ez téves információ?
2013. jan. 11. 09:14
6/10 bumbi02 válasza:
Bár Magyarországon ennek semmi múltja nincs, de nem feltétlen rasszista az, aki skinhead. Sőt. Nem is feltétlen jobb oldali. Vannak antirasszista skinheadek, vannak baloldali skinheadek....
Amúgy nem, nem lett volna hatással.
7/10 anonim válasza:
"Igaz én azt hallottam hogy Hitler is zsidó volt...
Vagy ez téves információ?"
A nagyanyja állítólag zsidó családnál szolgált, ahol a gazda megerőszakolta, és ebből született az apja. De mindez nem bizonyított. Szóval lehet, hogy zsidó volt, de nem 100%.
8/10 A kérdező kommentje:
Egy biztos: nem követte a zsidó vallást. Bár megnéztem.volna hitlert.abban a jellegzetes zsidó sapkában.
2013. jan. 11. 11:14
9/10 Vadkan01 válasza:
Akkor afrohead lenne :D. AHOY
10/10 A kérdező kommentje:
Judehitler
Bár ha megnézzük:
Hitlerjugend
csak 3 betű eltérés
Hitlerjude
:)))
2013. jan. 11. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!