Ha a Jobbik nyerné meg a következő választást, változna a helyzetünk?
Talán javulna a közbiztonság, a gazdaságban szerintem nem változna semmi, lényegében a Fidesz gazdaságpolitikáját folytatnák (legalábbis a honlapjukon lévő program alapján úgy tűnik).
Szerintem nem lenne lényeges változás, hiába gondolják egyesek, hogy csodát tennének, míg mások, hogy tönkretennék az országot. Nem válnánk sem Szingapúrrá, sem Észak-Koreává.
"Csak tudnám most azon kívül, hogy nem vagyunk elzárva a világtól, miben különbözünk Észak-Koreától?"
Abban hogy ott senki sem éhezik.
"De majd mindjárt jönnek a közgazdászok, akik megmondják, hogy megvalósíthatatlanok,"
Közgazdásznál ostobább ember nincsen.
"Csak tudnám most azon kívül, hogy nem vagyunk elzárva a világtól, miben különbözünk Észak-Koreától?
Abban hogy ott senki sem éhezik."
/cikk/20130104_gazkamrak_emberkiserletek_ehhalal_dramai_beszamolok_eszak_koreabol
Igen, változna. Olyan körülmények lennének, hogy a maradék értelmes ember is gyorsan távozna. Két réteg lenne, az egyik fegyvert tart, magas kerítés mögött lakik és nagyon jól él. A másik réteg véletlenszerűen kerülne börtönbe, ami jó lenne neki, mert végre ehetne, ha nem is túl jót.
Van egy másik változat is. Egy darabig az előbbi eset valósulna meg, aztán sokan megunnák, és jönne a fegyveres harc. Sokan meghalnának, míg végül beállna egy új rend, amelyben nincs helye szélsőségeknek.
Van harmadik változat is. Észhez tér a nép, és semmissé teszi a szélsőségeket. Egyébként a liberalizmust az embernek találták ki, és vannak, akik hibásan alkalmazzák (nálunk nagyon, de hagyták őket). Azt a helyére kell tenni, nem pedig likvidálni.
"Igen változna. Helyreállna a rend.
"
Ti jobbikos droidok ezalatt mit szoktatok érteni? Egy csomó helyen olvasni ezt a jelmondatot de még nem tudtam megfejteni.
"18 Szerintem azt jelenti,hogy végre lesz KÖZBIZTONSÁG,ami már nagyon jól jönne."
A közbiztonságot az anno működő, köztörvényes "magyar" gárda fogja biztosítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!