Az Együtt 2014 Mozgalom meg tudja akadályozni, hogy a fidesz újra kormányra kerüljön 2014-ben?
Bajnai nagyon gyenge politikus.
Egy végrehajtó gépezet, aki kiszolgálja az amerikai tőkét!
Neki biztos nem fog menni. Aki értelmes lenne, azt mind elűzi!
az SZDSZ ráadásul a farvizén evez, holnap Kuncze és Ungár Klára is jelen lesz a szervezeteivel. a mai megbeszélést pedig szintén egy SZDSZ exminiszter, Kákosy Csaba vezeti.
Szóval hajrá...
Nem ők tudják megakadályozni, hanem a választók. Bár nekik se lesz könnyű dolguk, mert annyira eltorzította a FIDESZ a választási rendszert a saját javára. Azért én esélyt adok rá. A magyarok annyira nem birkák, és Orbánék a magyarok 80-80 %-án szó szerint átgázoltak, mindenkinek vannak sérelmei, keveseknek tetszik az egyszemélyi önkényuralom. A közvélemény-kutatásokból nem lehet kiindulni, mert már a FIDESZ korábbi uralma idején is 10 % azok közül, akik azt mondták, hogy a FIDESZ-re szavaznak, másra szavaztak. Ez most meglehet 20 % is, mert az emberek tartanak a hatalomtól, jobbnak látják, ha fideszesnek vallják magukat.
Amúgy a Bajnai-csapattól én se vagyok elragadtatva, de a nyomorba és tragédiába torkolló Orbán-önkényuralommal szemben mégis ezt választanám, ha nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!