Ti mit csinálnátok hogy jobb élhetőbb legyen Magyarország?
én folyamatosan ezen gondolkodom hogy mit kellene csinálni de még fiatal vagyok még gyenge és nem is rendelkezem olyan iskolázottsággal hogy valami komolyat tegyek de érzem hogy valamit kellene csinálnom. ti nem érzitek ezt ?
szóval arra lennék kíváncsi hogy átlag emberként mit kellene tenni Magyarországért hogy lehetne a magyarságot össze fogni
"Összefogni? Olyanokkal, akik lecsukatnák a másként gondolkozó honfitársaikat? http://www.youtube.com/watch?v=4zFgfVBnDxg
Tanulok, dolgozok, igyekszem a későbbiek során is a keresett összegek nagy részét Magyarországin elkölteni, befektetni. Jó emberré kell válni elsősorban és akkor példát tudsz magyarként is mutatni. Én már régóta azt vallom hogy ez többet ér mint politikai dolgokról győzködni az embereket. Az egy külön szakma. Az én dolgom hogy magamért vállaljam a felelősséget, és négyévente elmenjek szavazni.
"
Dehogy.Ha jó emberré akarsz válni azt csak szűk kör fogja értékelni.Itt senkit nem érdekel a jóság.Sőt, akkor leszel rossz ha jó akarsz lenni.Azonnal kiszúrnak és elkezdődik a kirekesztés.Eszükben sincs példát venni a jóról!Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!